Forside Produkter Auto

VW giver smugkig på deres første el-sedan: ID. AERO

-

Volkswagens første elektriske sedan bliver ID. AERO

VW ID. AERO er Volkswagens første sedan på el, og nu giver bilproducenten et første kig på designet.

Annonce:

Med den kommende produktionsklare version af ID. AERO udvider Volkswagen den succesfulde ID.-familie med en model i den store firmabilsklasse. Med denne introduktion sætter Volkswagen yderligere fart på mærkets elektriske offensiv inden for rammerne af ACCELERATE-strategien.

Ligesom resten af ID. familien, er også den nye elegante sedan bygget på Volkswagens MEB-platform, der er specifikt udviklet til elbiler Stilmæssigt følger den også det umiskendelige formsprog fra ID. familien.

 

 

Det gælder for ID. AERO’s eksteriør design, der er præget af en flydende og præcis linjeføring. ET særligt  slående træk ved ID. AERO-konceptbilen er den aerodynamiske front og taget, der medvirker til at reducere energiforbruget og øge rækkevidden.

Desværre bliver vi forbigået i Europa for nu. Den første udgave af VW AERO er tænkt til det kinesiske marked, og først til næste år ventes modellen af få europæisk premiere.

Digital verdenspremiere bliver her d. 27. juni kl 14:00.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.