Forside Nyheder

Elon Musk vil ud af Twitter-køb

-
Foto: Shutterstock.com

Elon Musk forsøger nu officielt at trække sig ud af sin aftale om at købe Twitter for 44 milliarder dollars.

Selvom Elon Musk allerede havde aftalt at købe Twitter, så prøver han nu at komme ud af den aftale igen.

Han begrunder det i en “væsentlig misligholdelse” af deres aftale og for at Twitter har fremsat “falske og vildledende” erklæringer under forhandlingerne.

Annonce:

“I næsten to måneder har hr. Musk søgt om de data og oplysninger, der er nødvendige for at “foretage en uafhængig vurdering af udbredelsen af falske eller spam-konti på Twitters platform”, skriver Musks team i følge The Verge i ansøgningen om at slippe ud af aftalen, og fortsætter:

“Twitter har undladt eller nægtet at give disse oplysninger”

Det er dog endnu uklart om hvorvidt Musk kan bryde den aftale som allerede er underskrevet, blot fordi han ikke er tilfreds med tilstedeværelsen af spam på Twitter – eftersom det er noget han kunne have undersøgt før han underskrev aftalen.

Twitter kom med en udmelding torsdag om at de blokerer mere end en million spamkonti om dagen, ligesom der er andre tiltag for at blokere bots og andre ikke reelle brugere.

Det påhviler nu Musk at bevise, at Twitter har brudt deres aftale, da han ikke bare kan trække den underskrevne aftale tilbage, fordi han lige har lyst til det.

Aftalen var potentielt lukrativ for Twitter-aktionærerne, i det den tilbød 54,20 dollar pr. aktie, hvilket er en stigning fra de 36,81 dollar aktien p.t. udbydes til.

Får Musk mulighed for at forlade købsaftalen vil det formentlig koste ham 1 milliard dollars i opløsningsgebyr for kontrakten. Men Twitter kan vælge at tage rettens vej, i et forsøg på at få mere.

 

Annonce:
Forrige artikelNy Chromecast Audio kan være på vej
Næste artikelSamsungs kommende Hue-understøttelse handler om musik, ikke tv
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.