Forside Produkter HiFi & Surround

JBL 4305P tager studie-monitoren over i et moderne musiksystem

-

Nye aktive high-performance højttalere fra JBL i Studie Monitor serien, som også er et musiksystem

Studie-monitorer har deres betegnelse pga. den typiske anvendelse, som er lyd til lydstudier samt lydafviklinger på f.eks. radio og tv.

Annonce:

Men studie-monitorer ses også i brug privat, og JBL 4305P bygger bro mellem JBL-lyden fra studie-serien og det moderne stereoanlæg med streaming.

Højttalerne/musiksystemet har indbygget forstærker i hver højttaler, mulighed for trådløs forbindelse mellem højttalerne, indbygget DSP signalprocessor, højkvalitets D/A konverter, indbygget Chromecast, Apple AirPlay 2, Tidal Connect, Roon og Bluetooth 5.1

“Det allervigtigste, er dog stadig lydkvaliteten, og det er her at 4305P virkelig skiller sig ud fra mængden”, fortæller den danske distributør i en udmelding.

Højttalerne er en 2-vejs basrefleks konstruktion bestående af en kraftig 5,25” basenhed med papirmembran, og aluminiums chassic for optimal varmeafledning.

Diskanten varetages af en hornladet diskant med den patenterede JBL 2410-2 1” kompressions-driver, og et horn med markant geometri.

Hver højttaler har to indbyggede klasse-D forstærkere, med en samlet effekt på 150 watt, fordelt med en 125 watt forstærker til basenheden, og en 25 watt forstærker til diskant-hornet.

Fordelene ved at bygge forstærkere og højttaler sammen i et aktivt system er flere. For det første, er det muligt at tilpasse forstærkere og enheder så de samarbejder optimalt. Desuden benytter man et elektronisk delefilter, i modsætning til et passivt filter, hvor der er en del energitab i form af varme.

Højttalerne kan forbindes med kabel og her er kvaliteten 24-bit/192kHz. Benyttes i stedet den trådløse forbindelse er kvaliteten 24-bit/96kHz.

Af fysiske inputs er der en optisk digital indgang, en kombineret xlr/jack indgang og en analog minijack indgang. Der er udgang for subwoofer.

Designet er karakteristisk for JBLs studie-series design, og kabinettet er i MDF. Højttaleren kommer i to forskellige finishes:  Blå front med kabinet i valnød finér eller med sort front og kabinet i sort træfinér.

Fjernbetjening medfølger.

 

 

Pris og tilgængelighed

JBL 4305P koster kr. 18.995,- per sæt.

Er klar til salg i butikkerne.

 

JBL 4305P specifikationer

Bestykning: 5,25” basenhed, Horndiskant med 1” 2410H kompressionsdriver
Forstærkereffekt: 150 watt RMS pr højttaler (125 watt bas, 25 watt horndiskant)
Frekvensområde: 45Hz- 25 kHz (-6dB)
Delefrekvens: 1750 Hz
Streaming: Bluetooth 5.1, AirPlay2, Google Cast Audio (Chromecast), Tidal Connect, Roon Ready
Tilslutninger: Optisk, XLR/TRS, 3,5mm minijack
Subwoofer output med Automatisk delefrekvens tilslutning
Dimensioner: 460,4mm X 596,9mm x 288,9mm)
Vægt pr. højttaler: 6,4kg
Finishes: Blå front med valnød kabinet og sort front med sort kabinet

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.