Forside Indhold og distribution Film

LEGO Star Wars Summer Vacation har premiere 5/8

-

Den nye animerede Star Wars film tager udgangspunkt i tiden efter ‘The Rise of Skywalker’

En ny LEGO-film er tæt på premiere. Det er filmen LEGO Star Wars Summer Vacation, hvor kendte figurer fra Star Wars-universet drager afsted på sommerferie i tiden efter filmen ‘The Rise of Skywalker’.

Annonce:

Finn ønsker en tiltrængt pause fra stormtroopers og TIE-fightere og arrangerer en overraskelsesferie for sine venner Rey, Poe, Rose, Chewie, BB-8, R2-D2 og C-3PO om bord på den ultra-luksuriøse galaktiske stjernekrydser, Halcyon.

Men Finns plan om at få et sidste hurra sammen går hurtigt galt, da han bliver adskilt fra gruppen.

Mens han leder efter sine venner, støder han på tre spøgelser fra Kraften: Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker og Leia Organa, som hver især fortæller deres egne uventede historier om ferieophold, der er gået galt, og hjælper ham til at forstå, at ferie handler om mere end bare at have det sjovt.

 

Video

Der er udgivet en ny video til filmen:

 

Tilgængelighed

LEGO Star Wars Summer Vacation har premiere 5/8 på streamingtjenesten Disney+

 

Om LEGO Star Wars Summer Vacation

‘LEGO Star Wars Summer Vacation’ er af Lucasfilm og LEGO Gruppen, og figurenes stemmer er fra: “Weird Al” Yankovic som Vic Vankoh; Yvette Nicole Brown som Colvett Valeria; Thomas Lennon som Wick Cooper; Paul F. Tompkins som Rad; Dee Bradley Baker som Boba Fett; Ashly Burch som Tour Droid; Kyliegh Curran som Sidero; Anthony Daniels som C-3PO; Trevor Devall som Kejser Palpatine; Allie Feder som Sy Snootles; Jake Green som Poe Dameron; Matt Lanter som Anakin Skywalker; Ross Marquand som Han Solo; Omar Miller som Finn; Kevin Michael Richardson som Jabba the Hutt; Matt Sloan som Darth Vader; James Arnold Taylor som Obi-Wan Kenobi; Kelly Marie Tran som Rose; Helen Sadler som Rey Skywalker; Billy Dee Williams som Lando (Holovid); Matthew Wood som Ben Solo; og Shelby Young som Leia Organa.

David Shayne er forfatter og executive producer, og instruktør er Ken Cunningham. James Waugh, Josh Rimes, Jacqui Lopez, Jill Wilfert, Jason Cosler, Keith Malone og Jennifer Twiner Mccarron er udøvende producenter. Produceret i samarbejde med Atomic Cartoons.

 

Annonce:
Forrige artikelNu kan du se Nest-kamerafeeds på Chromecast med Google TV
Næste artikelDen nye ASUS Zenfone 9 har gimbal-stabilisering
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.