Forside Produkter Mobil

OnePlus teaser næste flagskib: 10T 5G med OxygenOS 13

-

OnePlus gør klar til lancering af næste flagskib smartphone med 10T 5G

“Det er mig en fornøjelse at meddele, at OnePlus’ anden globale flagskibssmartphone i 2022 – OnePlus 10T 5G – og OxygenOS 13 lanceres i New York City den 3. august”. Sådan indleder Pete Lau, medstifter af OnePlus, i en teaser på OnePlus Community.

Annonce:

Det er første gang siden lanceringen af OnePlus 7T tilbage i 2019, at der afholdes et lanceringsevent med fysisk fremmøde.

“OnePlus 10T bærer sloganet “Evolve Beyond Speed” – det skyldes, at vi ikke kun har fokuseret på at levere mere hastighed, men også smartere hastighed. Og det begynder med enhedens chipset”, forklarer Pete Lau.

Indmaden af OnePlus 10T er Qualcomms nyeste og mest kraftfulde Snapdragon 8+ Gen 1 Mobile Platform, der handler om at give dig mere kraft med mindre strømforbrug for at forbedre den samlede effektivitet.

“Snapdragon 8+ Gen 1 er en af mange grunde til, at vi er sikre på, at OnePlus 10T vil tilfredsstille alle, der higer efter ultimativ ydeevne. Vi vil naturligvis have mere at sige om vores næste flagskib, når vi nærmer os den personlige lancering”, fortsætter Pete Lau.

Dette sammen med det nye OxygenOS 13 OS, som vil blive lanceret sammen med OnePlus 10T.

“OnePlus-oplevelse, der er hurtig og smidig, med et forfriskende design og forbedret sikkerhed. OxygenOS 13 beholder OnePlus-funktioner, som du elsker, såsom vores udvalg af altid tændte skærme (AOD) og Zen Mode, med spændende optimeringer og forbedringer”, teaser Pete Lau.

Recordere.dk er på plads i New York til lanceringen d. 3. august.

 

 

Sådan ser du med

Det er muligt at følge lanceringen online.

Det er kl. 16 dansk tid d. 3/8 via OnePlus hjemmeside

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.