Forside Indhold og distribution Film

Reklamebetalt Netflix får ikke fuldt katalog

-

Netflix’ reklameunderstøttede plan vil ikke have alt indhold med ved lanceringen

Når Netflix går i luften med indhold helt eller delvist betalt af reklamer, så vil der mangle nogle titler i kataloget. Det skriver The Verge.

Annonce:

Det fortalte Netflix meddirektør Ted Sarandos, i en interview-video udgivet i forbindelse med seneste regnskabsfremlæggelse. Det vil dog være størstedelen af Netflix indhold i dag, som vil kunne ses på den del af tjenesten som har reklamer.

“I dag kan vi inkludere langt størstedelen af det, som folk ser på Netflix, i det reklameunderstøttede niveau”, fortæller Ted Sarandos, og fortsætter:

“Der er nogle ting, der ikke kan – som vi er i samtale med studierne om – men hvis vi lancerede produktet i dag, ville medlemmerne i reklameplanen få en fantastisk oplevelse. Vi vil rydde noget ekstra indhold, men bestemt ikke alt, men vi mener ikke, at det er en væsentlig hindring for forretningen.”

Netflix arbejder altså fortsat på at det vil være alt indhold som kan ses med reklamer, men mindre kan også gøre det.

“Det er helt sikkert rart at have”, lyder det fra CFO ()Chief Financial Officer) Spencer Neumann, og han fortsætter:

“Men det er ikke et must-have. Som Ted siger, kan vi lancere i dag uden yderligere rettigheder til frigivelse af indhold. Forhåbentlig kan vi supplere det, men vi vil være disciplinerede i det, vi gør.”

 

Kommer i starten af 2023

Netflix har tidligere været ude med en melding til medarbejderne om at de satsede på at være klar med reklamer i 2. halvdel af i år.

I forbindelse med seneste regnskabsfremlæggelse fortalte Netflix at de nu satser på at være klar i begyndelsen af 2023.

Reklamer vil ikke erstatte det Netflix som kendes, men være et suplement, hvor man kan abonnere på et billigere (eller gratis) abonnement, mod at se reklamer.

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung inviterer til Galaxy Fold Unpacked event den 10 august.
Næste artikelTelia TV har tabt kunder ovenpå voldsom prisstigning
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.