Forside Produkter Mobil

Rygte: Apple Watch bliver større og stærkere i ny Pro-udgave

-
Der har tidligere gået rygter om at Apple Watch ville få flade kanter ligesom iPhone. Ovenstående billede viser hvordan designeren, der bare kalder sig Wilson forestiller sig dette. Dog meldes dette rygte nu ned af Mark Gurmans kilder (Grafisk koncept: Wilson.)

Bloombergs Mark Gurman er på banen igen, denne gang med nyt om en Pro-udgave af Apple Watch med større skærm og flere dages batterilevetid.

Det lader til, at Apple virkelig har taget ”Pro”-efternavnet til sig. Alt i deres sortiment skal tilsyneladende også kunne fås i en Pro-version. Lige nu fås MacBooks, iPhones og iPads i Pro-udgaver. Næste skridt bliver formentlig Apple Watch.

Det er i hvert fald, hvad den sædvanligvis ganske troværdige Bloomberg-journalist Mark Gurman har hørt fra sine kilder tæt på Apple. Ifølge Gurman forbereder Apple nu et Apple Watch Pro, der markerer sig på flere forskellige måder.

Annonce:

For det første bliver der tale om det første redesign af Apples smartur siden 2018. Da Apple dengang lancerede Apple Watch Series 4, introducerede de samtidig det design, som siden er blevet brugt på smarturet. Men hvis Gurmans kilder har ret, bliver det nødvendigt at gøre Apple Watch en del større.

Det skyldes nemlig, at uret får den største skærm nogensinde sat i et Apple Watch, hvis rygterne taler sandt. Gurman har ikke hørt noget om konkrete skærmstørrelser, men den kommende skærm skulle være syv procent større end den nuværende. Det lyder måske ikke af ret meget, men da vi allerede er nede i en størrelsesorden, hvor små marginaler betyder en del, kan syv procent sikkert godt mærkes på håndleddet.

Mere modstandsdygtigt

Derudover skulle skærmen også få en anden facon. Der bliver næppe tale om et rundt ur, men Gurmans kilder beretter om en ”udvikling af den nuværende, rektangulære form”. Så måske bliver uret blot en smule rundere uden at blive helt rundt. Kilderne nægter nemlig også, at der skulle være tale om flade, skarpe kanter. Skærmen vil stadig smyge sig ned over urkassen ifølge Gurman.

Flere af disse forandringer sker angiveligt også for at gøre plads til en mindre skrøbelig udformning helt generelt. Et Pro-ur skal kunne modstå, hvad alle mulige slags ekstreme sportsgrene udsætter det for, ligesom det skal kunne modstå vind, vejr og grov behandling i vanskelige arbejdssituationer. Urkassen vil derfor være lavet i en ny, mere modstandsdygtig titanium-udformning.

Men det, de fleste nok glæder sig mest til ved et potentielt kommende Apple Watch Pro, er længere batterilevetid. Den større urkasse vil også huse et større batteri, og med Apples kommende ’Low Power Mode’ taget med i betragtningerne, skulle Apple Watch Pro kunne køre i flere dage på en enkelt opladning.

Dertil kommer den kropstemperatur-sensor, som Apple angiveligt har på vej til den kommende, ”uprofessionelle” Series 8-version af smarturet. Ifølge Gurman er Apple Watch Pro med i den ”overflod” af nye produkter, som Apple begynder at sende på gaden fra efteråret. Hvornår præcist, vi får det at se (hvis overhovedet) tør han ikke gisne om.

Men hvis der kommer et Apple Watch Pro, kunne det måske være rart om Apple ville fuldende sortimentet og også sende et Apple TV Pro på gaden…

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.