Disney har travlt med Star Wars-serierne: Se trailer for Andor

-

Andor bliver den næste store Star Wars-serie på tjenesten Disney+

Disney har travlt med at producere Star Wars-serier, og har i dag udsendt trailer for den næste store Star Wars-serie på Disney+

Oprindelig skulle Andor, som serien hedder, haft haft premiere i slutningen af august. Men den premiere er rykket til d. 21. september, hvor de første 3 afsnit frigives.

Annonce:

The Verge skriver at serien er en prequel til en prequel og foregår før begivenhederne i filmen Rogue One, som selv foregår før den første Star Wars-film.

Den vil igen have Diego Luna i hovedrollen som Cassian Andor, mens traileren også viser Forest Whitakers tilbagevenden som Saw Gerrera.

Nyheden kommer i takt med, at tempoet i Star Wars-serierne på Disney Plus er blevet øget. Obi-Wan Kenobi er netop afsluttet i juni, og der er også serier på vej som Skeleton Crew, The Acolyte, Ahsoka og en tredje sæson af The Mandalorian, som forventes at udkomme i begyndelsen af næste år.

 

Annonce:
Forrige artikelTikTok kan udfordre Spotify, Apple Music og Tidal
Næste artikelLæk: Sennheiser Momentum 4 skifter design – og måske også pris
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.