Forside Fokus

KIG PÅ: Nanoleaf Limited Edition Ultra Black Triangles

-

I forbindelse med Nanoleaf 10 års jubilæum siden de lancerede på Kickstarter, har de lanceret en Limited Edition af sorte trekanter, der til trods for den sorte finish kan lyse i mange farver. Vi har leget med Limited Edition Ultra Black Triangles.

 

Annonce:

Vi har tidligere testet både Nanoleaf Shapes, Elements og Lines, og derfor er der ikke så meget nyt at skrive om når det gælder Nanoleaf Limited Edition Ultra Black Triangles, men alligevel har vi taget et hurtigt kig på hvad den nye jubilæumsversion af Nanoleaf tilbyder.

I bund og grund er det blot en sort version af Shapes, og Ultra Black Shapes indeholder alle de funktioner, som man kender fra andre Nanoleaf produkter – så som Screen Mirror, Rhythm Music Visualizer, Touch, Schedules og den eksklusive Connect+ teknologi, der giver dig mulighed for at opsætte kreative designs med Shapes- (trekanter, minitrekanter og sekskanter) og Elements-panelerne.

 

Nanoleaf app

Installationen foregår via Nanoleaf app’en og tager ikke mange minutter, så er man igang og klar til at samle sine sorte moduler i den rækkefølge man ønsker.

 

Måden man kommer i gang på, er at man tilslutter den medfølgende strømforsyning bag det første panel, og så kan man så tilslutte de følgende paneler med de medfølgende linkere. Det er genialt måden som Nanoleaf har implementeret forbindelsen mellem de forskellige paneler på. En linker minder mest af alt om to tykke SIM kort sat samme på langs, og det skaber så en bro mellem de to paneler, der sender strøm og digital information mellem panelerne.

Den medfølgende app har en funktion Nanoleaf kalder LayoutDetect, og den gør at efterhånden som du bygger din lys-konstruktion op, så vises formen i app’en, så du kan styre farver og lysstyrke på alle eller enkelte paneler.

Et godt tip, hvis man er i tvivl om hvilket design man vil lave, er at starte med at samle det enten på gulvet eller på et spisebord, så man kan se både design og lysspil inden man hænger det op på væggen.

 

Er du til sort på væggene, så er Nanoleaf Limited Edition Ultra Black Triangles noget for dig

Du får de samme farvemuligheder i lyset som du kender fra de almindelige Nanoleaf Shapes, så det er blot muligheden for at få sort på væggen i stedet for hvidt eller træfarvet (Elements).

I sættet er der 9 trekantede paneler som kan sættes sammen til mange forskellige forme, og du bestemmer selv hvordan du vil have det på væggen.

 

Pris og tilgængelighed

Det begrænsede antal af Nanoleaf Shapes Ultra Black Triangles Starter Kit (9 paneler) er prissat til 219,99 Euro og udvidelsespakker (3 paneler) til 69,99 euro. “Nanoversary” merchandise (inklusive en Nanoleaf flaskeryster, hat, pude og mere) er tilgængelige i Mystery Boxes og Swag Boxes til priser fra 29,99 euro. Alle produkter er tilgængelige på go.nanoleaf.me/nanoversaryeu.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.