Forside Produkter Lys

Lightguide er nye designerpærer fra Philips Hue

-

Philips Hue Lightguide er lækket: Nye smartpærer med et nyt unikt design

Philips Hue kan bare ikke holde sine produkter hemmelige, før de faktisk udkommer. I dag er der dukket tre nye pærer op på Amazon, der går under navnet Philips Hue Lightguide.

Annonce:

Der er tale om et nyt og anderledes design, for pærer som bruges solo – uden lampeskærm.

Her i begyndelsen vil der være tre forskellige versioner, og senere vil der sandsynligvis følge yderligere to modeller.

 

 

Fælles for alle tre er at der inde i glashuset er der en pære, der er udstyret med White og Color Ambiance-teknologi. Det betyder, at du ikke kun kan indstille hvide toner, men også farver. Den maksimale lysstyrke er angivet til 500 lumen ved 2.700 Kelvin.

Og dette er, hvad Philips Hue selv skriver om sine nye Lightguide-lamper:

“Philips Hue Lightguide LED-pærer afgiver et klart, farvestrålende lys, som du kan dæmpe til det perfekte niveau i millioner af farve- og hvidtoner for at skabe den rette stemning i ethvert rum i dit hjem. Philips Hue Lightguide LED-pærer har et karakteristisk indre rør og en reflekterende, blank overflade, der giver dem et særligt lys”.

 

 

 

Pris og tilgængelighed

Hvis priserne på Amazon er retvisende, så starter priserne på 75 euro, og det betyder at Lightguide-serien nok ender som de hidtil dyreste pærer med E27 sokkel fra Philips Hue.

Produkterne ventes annonceret i næste uge, så følger flere detaljer om dem, også hvornår leveringen begynder.

 

Annonce:
Forrige artikelHuller i USAs mobilnet skal lukkes vha. Starlink
Næste artikelApple trues af kæmperetssag på hjemmefronten
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.