Forside Nyheder

Briller leverer en virtuel OLED-skærm

-

Lenovo lancerer nu brillerne Glasses T1, der viser en virtuel skærm for til streaming, gaming og kontorarbejde.

Lenovo lancerer nu en virtuel skærm man kan tage med på farten.

Annonce:

Lenovo Glasses T1 kan kobles til telefonen, tabletten eller den bærbare computer gennem USB-C. Dermed får bæreren en helt privat skærm, som forhindrer, at man bliver kigget over skulderen.

Brillerne er kompatibel med mange af nutidens moderne smartphones, tablets og bærbare computere med fuld USB-C-funktion og tilbyder i følge Lenovo en fremragende billedkvalitet, høj-effektiv optik for længere batterilevetid.

Disse briller handler ikke kun om sjov og spil. Da hybridarbejde er blevet den nye norm, søger fagfolk at få mere udrettet på deres mobile enheder, men det skaber risici at arbejde på private forretningskritiske dokumenter på en pc i offentlige rum. Ved hjælp af Lenovo Glasses T1 har medarbejderne et privat arbejdsområde.

 

Ud over de fleste USB-C-udstyrede Windows-, Android- og MacOS-enheder med fuld funktionalitet kan brillerne også tilsluttes til iOS-enheder med Lightning Connector via en adapter.

For at maksimere komforten ved længerevarende brug er Lenovo Glasses T1 udstyret med udskiftelige næseklemmer og justerbare brillestænger.

Skærmteknologien er mikro-OLED med 1920×1080 opløsning (Fuld HD) og brillerne holder strøm i op til flere timers brug.

 

Pris og tilgængelighed

Lenovo Glasses T1 (kendt som Lenovo Yoga Glasses i Kina) vil blive sat til salg i Kina i slutningen af 2022 og være tilgængelig på andre udvalgte markeder i 2023.

Prisen er ikke oplyst.

 

Annonce:
Forrige artikelOdyssey OLED G8 er Samsungs første OLED-skærm til gaming
Næste artikelTV 2 har købt rettighederne til NFL
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.