Forside Produkter HiFi & Surround

Dynaudio fyrer over 20% af medarbejderne

-
Dynaudios forskningscenter i Skanderborg

Trods overskud på seneste regnskab må Dynaudio nu sige farvel til mere end 20% af medarbejderne

Efter 7 år med et samlet underskud på mere end 755 millioner kroner, så kunne højttalerproducenten fra Skanderborg for en måned siden præsentere et millionoverskud, på 14 millioner kroner.

Derfor virker det paradoksalt at selskabet nu må sige farvel til mere end 20% af medarbejderne. I alt 66 danske medarbejdere er blevet fyret fra produktion og lager på fabrikken i Skanderborg. Herefter er der 250 ansatte i Dynaudio på verdensplan.

Annonce:

Fyringsrunden forklarer de med et vigende salg.

“Den økonomiske situation har påvirket forbrugernes købstillid, og vores ordrer er lavere end forventet. Det har ført til fyringer”, fortæller den adm. direktør, Stephen Guo, i et skriftligt svar til Finans.

Han forventer at den nuværende krise bliver kortvarig.

“Vi mener, at den økonomiske krise er kortsigtet, mens de fremtidige udsigter for hjemmelyd stadig er positive. Fyringerne var derfor nødvendige, men et midlertidigt tilbageslag”, skriver Stephen Guo til Finans

Den danske højttalerfabrik har siden 2014 været ejet af den kinesiske elektronikkoncern Goertek.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.