Forside Nyheder

Her er alle de andre Amazon-nyheder

-
Med den nye Kindle Scribe kan du ikke bare læse med e-ink, men også skrive (foto: Amazon).

En Kindle-ebogslæser, du kan skrive på og nye Ring-overvågningskameraer med avancerede funktioner er blandt andet på listen.

Amazon holdt deres store efterårs-event i går og præsenterede en hel række nye produkter – især til hjemmet. Men der blev da også plads til et par mobile produkter, og et af dem byder på en ret så stor nyhed.

Det er Amazons e-ink-læser Kindle, der nu ikke længere blot er en ”læser”. Amazon har langt om længe fulgt efter avancerede e-ink-produkter som Onyx’ Boox-serie og ReMarkable og givet brugerne mulighed for at skrive på skærmen. Kindle Scribe er en 10,2” tommer e-ink-tablet, hvorpå du både kan læse og skrive med den medfølgende pen, der ikke behøver opladning.

Annonce:

Amazons fordel her er helt klart, at de kan få prisen ned på disse ellers halvdyre tablets. På den tyske Amazon-side kan Kindle Scribe nu forudbestilles til 369,99 Euro (cirka 2750 kr.) med levering 30. november. Til sammenligning koster en Onyx Boox Note Air 2 i samme størrelse 3.989 kr. Hvis du foretrækker en LED-skærm på din tablet, har Amazon også en ny Fire HD Tablet klar 19. oktober til en pris på 114,99 Euro eller cirka 855 kroner.

Som du kan læse her, har Amazon præsenteret nogle nye Echo-højttalere, der kan bruges som WiFi-extendere, hvis du har en Eero-router. Apropos Eero, så har Amazon også præsenteret en ny Eero-router, der ser ud til at være rettet mod professionel brug. Det mest interessante ved den er dog, at den får strøm via Ethernet-kablet, så den er nemmere at hænge på væggen. Den er (måske netop på grund af strømmen) foreløbig kun annonceret til at komme i USA og Canada.

‘Birds Eye View’ nu også i billigere Ring-kameraer

Endelig er der også nyt til fans af Amazons Ring-kameraringeklokker og -overvågnings-overvågningskameraer. Det første nye produkt under disse brands er dog hverken en kameraringeklokke eller et overvågningskamera, men derimod Ring Intercom. Denne boks har blot en enkelt knap, der bruges til at lukke folk ind i opgangen, hvis du bor i lejlighed.

Rings avancerede Intercom-modul til folk, der bor i lejlighed (foto: Amazon).

Hvorfor ikke bare bruge den knap, der typisk sidder på dørtelefonen, spørger du måske? Tja, med Ring Intercom bliver din dørtelefon (hvis den altså er på listen over Ring Intercom-kompatible enheder) forbundet til Ring-app’en på din smartphone, så du kan tale med folk, der ringer på og eventuelt lukke dem ind fra smartphone-skærmen. Den koster 99,99 Euro (cirka 744 kroner) og er klar til levering 26. oktober.

De nye Ring-overvågningskameraer. Det er Spotlight Cam Plus til venstre og Spotlight Cam Pro til højre (foto: Amazon).

Der er dog også nogle kameranyheder fra Amazon. For eksempel Ring Spotlight Cam Pro og Spotlight Cam Plus. Den store nyhed på førstnævnte er, at den nu har ’Bird’s Eye View’ ombord, som man tidligere har skullet op i Rings noget dyrere, professionelle produktklasse for at få. Med Birds Eye View kan du som navnet antyder se tingene fra oven, og f.eks. tjekke ad hvilken vej, en gæst ved døren er gået for at komme dertil.

Spotlight Cam Plus’ primære nyhed er det lidt pænere design end forgængeren, hvilket betyder en del, når man tænker på, at disse kameraer hænger uden på huset. Den nye Spotlight Cam Pro og Spotlight Cam Plus koster hhv. 229,99 Euro (cirka 1710 kroner) og 199,99 Euro (cirka 1487 kroner) og er begge tilgængelige 26. oktober. Priserne kan dog variere i forhold til om du f.eks. vil have en model med solpanel til opladning af batteriet med videre.

Op, ned og fra side til side

Ejere af et overvågningskamera fra Amazons lidt billigere overvågningskamera-brand, Blink, kan muligvis glæde sig til et nyt modul, der panorere og tilte kameraet fra en smartphone. Hvis du er udenfor hjemmet og gerne vil se, hvad der foregår, kan du altså indstille kameravinklen efter behov. Der er også højttaler og mikrofon i modulet, så du kan råbe af eventuelle indbrudstyve. Når vi skriver ”muligvis” ovenfor er det fordi, modulet foreløbig er annonceret i USA, men vi kunne ikke finde det blandt nyhederne på Amazons tyske website. Modulet er sat til 30 dollar, eller cirka 228 kroner før danske skatter og afgifter.

Har du et af Amazons Blink Mini-kameraer, kan et nyt modul panorere og vippe det via en smartphone (foto: Amazon).

Blandt de andre produkter, som Amazon annoncerede, men som ikke har fundet vej til Europa endnu, er Halo Rise, der er en kombineret smarthøjttaler, sollyslampe, vækkeur og søvn-tracker. Monitoreringen af din søvnkvalitet sker via en såkaldt ”lavenergi-sensor”, der holder øje med dine bevægelser og dit ånderdræt, når du sover. I USA er den sat til 140 dollar (cirka 1065 kroner før danske skatter og afgifter) og kommer senere i år.

Endelig har Amazon også lanceret en ny version af Echo Auto, der er et lille modul, der installerer Alexa i din bil. Modsat Apple og Google har Amazon jo ikke (længere) smartphones i sortimentet, der kan levere en eller anden form for bil-integration, så der skal et særligt modul til. Det koster 55 dollar (cirka 418 kroner før danske skatter og afgifter), men bliver altså ikke tilgængelig i Europa, ser det ud til.

Annonce:
Forrige artikelGoogle lukker Stadia
Næste artikelNye Echo-højttalere fra Amazon virker også som WiFi-extendere
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.