Forside Nyheder

Priserne stiger op til 40 kr/måned for YouSee TV

-

YouSee løfter nu lidt af sløret for hvilke prisstigninger der er i vente

YouSee har varslet prisstigninger fra januar. Sådan er det hvert år, og næste år bliver ingen undtagelse.

Annonce:

”Jeg tror, alle danskere har kunnet mærke, at alting er blevet dyrere. Vi er derfor meget opmærksomme på, at det er udfordrende tider for vores kunder. Derfor arbejder vi som ansvarlig operatør på at finde den rette balance mellem at drive holdbar virksomhed og have et forsvarligt prisniveau over for vores kunder”, fortalte Christian Morgan, CEO for YouSee i en udmelding i mandags.

Men ved den udmelding var der ikke noget om hvor meget dyrere det bliver at se TV hos YouSee i det nye år. Men nu løfter YouSee lidt af sløret for de nye priser.

“For at undgå evt. misforståelser vil det præcise overblik over prisstigninger være tilgængeligt, når berørte kunder har fået individuel besked om ændrede priser i løbet af oktober og november”, fortæller pressechef i YouSee, Mikkel Riis-Jørgensen, til recordere.dk og fortsætter:

“De enkelte pakker stiger i prisspændet mellem 20-40 kr., hvor den mindste stigning sker for pakker med mindst indhold, og den største stigning sker for pakker med mest indhold. Nærmere kan jeg desværre ikke komme det nu”.

Så den lille pakke stiger 20 kr/måned og den største pakke stiger 40 kr/måned. Hvad mellemste pakke stiger er ikke oplyst.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.