Forside Nyheder

Rekord mange så premieren på LOTR-serien Magtringene

-

Ringenes Herre: Magtringene (The Rings of Power) trak rekordmange seere ind på Prime Video

The Lord of the Rings: The Rings of Power, eller på dansk Ringenes Herre: Magtringene slog alle tidligere rekorder på streamingtjenesten Amazon Prime Video. Det fortæller Amazon i en udmelding.

Annonce:

Serien blev lanceret torsdag/fredag i sidste uge, eksklusivt på Prime Video i mere end 240 lande og territorier verden over.

Mere end 25 millioner så med den første dag.

“Det er på en eller anden måde passende, at Tolkiens historier – blandt de mest populære gennem tiderne, og som mange anser for at være den sande oprindelse til fantasygenren – har ført os til dette stolte øjeblik”, Jennifer Salke, leder af Amazon Studios

De første to afsnit havde premiere i fredags og så følger der et nyt afsnit hver fredag frem til sæsonfinalen den 14. oktober. Der er i alt 8 afsnit af ca. 1 times varighed hver.

 

Om serien

Prime Video’s The Lord of the Rings: The Rings of Power (På dansk Ringenes Herre: Magtringene) bringer for allerførste gang de heroiske legender fra den sagnomspundne anden tidsalder i Midgård på skærmen for første gang.

Dette episke drama foregår tusindvis af år før begivenhederne i J.R.R. Tolkiens “Hobbitten” og “Ringenes Herre” og tager seerne med tilbage til en æra, hvor store magter blev skabt, kongeriger steg til ære og faldt til ruin, usandsynlige helte blev sat på prøve, håbet hang i den fineste tråd, og en af de største skurke, der nogensinde er udsprunget af Tolkiens pen, truede med at dække hele verden i mørke.

Serien begynder i en tid med relativ fred og følger et ensemble af både velkendte og nye karakterer, som konfronterer ondskabens længe frygtede genindtog i Midgård. Fra de mørkeste dybder i Misty Mountains, til de majestætiske skove i elverhovedstaden Lindon, til det betagende økongedømme Númenor, til de fjerneste steder på kortet, vil disse kongeriger og karakterer skabe en arv, der lever videre længe efter, at de er borte.

 

Annonce:
Forrige artikelLeica kaster sig ud i short throw-projektorer
Næste artikelAllente vil tilbyde SkyShowtime
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.