Forside Produkter Mobil

TEST: Samsung Galaxy Buds2 Pro in-ear – De lyder vildt godt

-

Samsung har med Galaxy Buds2 Pro lanceret in-ear øretelefoner med aktiv støjreduktion, der sagtens kan være med om øverste plads på tronen i den kategori.

Da Samsung lancerede Z-Flip4 og Z-Fold4 lancerede de også Galaxy Buds2 Pro, der er deres nye top-model af in-ear øretelefoner med aktiv støjreduktion og rigtig god lyd.

Vi har testet de nye Galaxy Buds2 Pro, der sagtens kan give f.eks. Sony WF-1000XM4 kamp til stregen. Men kun hvis du har en Android telefon (især en Samsung), for Samsung har ikke en iOS app klar, der gør du kan styre mange af de bedste funktioner.

Annonce:

 

Design og installation

Samsung Galaxy Buds2 Pro kommer med Bluetooth 5.3 og har stort set samme design som sidste års , men der er positive ændringer – Samsung har gjort dem 15% mindre end sidste års model, som gør de sidder bedre i øret, og så har Samsung skabt en luftkanal i hver øresnegl, der gør at trykket i øret bliver mindre. Det gør at de føles meget mere behagelige at have på.

Samsung Galaxy Buds2 Pro kommer med et plast-etui, med både trådløs Qi-opladning og USB-C kablet opladning. I æsken finder du også et USB-C kabel til kablet opladning, og så er der en rækker silikone-propper med, så du kan skifte ud, hvis du har behov for det. I begge øretelefoner er der en proximity sensor, der måler om de sidder i ørene, og på den måde slukker for dem hvis de ikke bliver brugt.

Der er ikke så meget at sige til designet. De er super behagelige at gå med, og etuiet ligner nærmest alle andre etuier på markedet. Samlingskvaliteten er god, og magneten i etuiet holder let låget lukket.

 

Installationen er ganske let – Du forbinder blot via Bluetooth, og så virker de med det sammen. Har du en nyere Samsung Galaxy mobil får du udover den medfølgende Android app også mulighed for at bruge Samsung Seamless Codec som giver dig op til 2,304kbps true high-resolution lossless audio. Der kan Sony slet ikke følge med, da de ku leverer op 990kbps, men det kræver at du har en nyere Samsung Galaxy model, og kræver også at din musikkilde understøtter så høj kvalitet.

 

Hvordan lyder Samsung Galaxy Buds 2 Pro?

Sagt i en sætning, så lyder de åndsvagt godt – Jeg er dybt imponeret over både den aktive støjreduktion og den dybde der er i musikken, men som iOS bruger savner jeg virkeligt at Samsung laver en iOS app, hvis de vil sælge dem til andet end Android brugere, men det samme kan jo siges om AirPods til Android mobiler.

Men tilbage til lyden. I den seneste tid har jeg lyttet meget til Röyksopp – Profound Mysteries II, og selvom jeg ikke vil kalde det referencemusik, så lyder både synthesizere, trommer og vokal bare rigtigt godt. Det samme gælder med Andreas Vollenweider, Bella Donna hvor man får en klar og dyb lyd.

På telefonsamtaler og virtuelle møder går især mikrofonen klart igennem. Dialogen er tydelig, og dette viser sig også i podcast og lyd-bøger.

Lyden er mere end godkendt, og står du og skal have et par in-ear hovedtelefoner til en nyere Android mobil, bør du kigge på Galaxy Buds 2 Pro, men de største gevinster får du primært hvis den er en nyere Samsung mobil med One-UI 4.

 

Batteritid – Kun OK

Samsung lover op til fem timers batteritid med ANC aktiveret på Galaxy Buds 2 Pro. Det er et af de steder hvor Samsung ikke har forbedret i forhold til sidste års model, og ligger nu i den lave ende af hvad man kan forvente af øretelefoner med en vejledende udsalgspris på knap 1.800,-

Du får yderligere 18 timer med opladningsetuiet, eller hvis du deaktiverer støjreduktion, kan du forvente op til otte timer med 21 mere via etuiet.

 

Konklusion

Jeg er vild med Galaxy Buds 2 Pro, og synes det er rigtigt synd, at de blev listet på markedet sammen med to mobiler. De havde fortjent mere plads i lyset. Når vi alligevel kun ender på 4 stjerner skyldes det udelukkende den efter nutidens krav for topmodeller den lave bateritid på 5 timer med aktiv støjreduktion slået til.

Du kan nemlig få Sony WF-1000XM4 til under 1.500 nu, og så er Galaxy Buds 2 Pro bare for dyre, når man tager batteritiden med, og det faktum at Sony faktisk har apps til både iOS og Android. Det skal dog siges, at Galaxy Buds 2 Pro lige nu kan ses til omkring 1.500 på Pricerunner, så mon ikke de snart også kan konkurrere på prisen.

Men uanset – Du bør kigge på Samsung Galaxy Buds 2 Pro hvis du har en Samsung smartphone, for der er de den perfekte partner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.