Forside Nyheder

TV 2 har købt rettighederne til NFL

-

TV 2 har sikret sig rettighederne til NFL – amerikansk fodbold

Den nationale amerikanske fodboldliga (NFL) kan i de næste tre sæsoner følges på TV 2s kanaler og TV 2 PLAY. Det skriver TV 2 i en udmelding.

Annonce:

Når NFL-sæsonen 2022 bliver skudt i gang fredag 9. september med opgøret mellem Buffalo Bills og de forsvarende Super Bowl-vindere fra Los Angeles Rams, er TV 2 SPORT klar til at indlede dækningen af NFL.

For de danske NFL-fans vil der være rig lejlighed til at følge med især på TV 2 PLAY, der viser alle de kampe, som TV 2 har sikret sig rettighederne til.

“Vi har tidligere haft succes med NFL på TV 2, og da muligheden for at få rettigheden tilbage bød sig, var vi ikke i tvivl. Vi tror på, at vi kan bygge videre på interessen for NFL i Danmark og forhåbentligt udbrede den fantastiske sport for endnu flere danskere gennem vores mange platforme – til glæde for de danske NFL-fans”, fortæller sportschef på TV 2, Frederik Lauesen.

 

Syv kampe om ugen

TV 2 SPORT og TV 2 PLAY vil sende syv kampe om ugen fra NFL-grundspillet.

Søndag aften vil der blive sendt to kampe med kampstart kl. 19 og yderligere to kampe kl. 22.

Derudover vil der være natkasse-football mandag, tirsdag og torsdag.

I slutspillet bliver alle kampe vist, og Super Bowl-finalen vil blive sendt på TV 2s hovedkanal. På TV 2 PLAY vil brugerne i hver runde have adgang til den direkte transmission af højdepunkter fra alle søndagens kampe i programmet ’NFL RedZone’.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.