Forside Produkter Medieafspillere

Apple har lanceret nyt Apple TV med hurtigere chip og USB-C fjernbetjening.

-

Uden de store armbevægelser har Apple i dag lanceret et nyt Apple TV med A15 chipset og USB-C opladning af fjernbetjeningen.

Det nye Apple TV kommer i to modeller 64GB og 128GB lagerplads, og så har Apple for første gang fjernet ethernet porten i den lille model. Vær opmærksom på, at køber du den lille model er der heller ikke understøttelse for Thread.

Annonce:

A15 Bionic-chippen giver Apple TV 4K “hurtigere ydeevne og mere flydende gameplay”, ifølge Apple. Apple TV 4K understøtter nu HDR10+ for videoafspilning i højere kvalitet. Den nye Apple TV 4K har også en opdateret Siri Remote med en USB-C-port.

Pris og levering

Det nye Apple TV 4K fås i en 64 GB model med Wi-Fi til en lavere startpris på 1.299,- DKK, og så en 128GB model med Wi-Fi og Ethernet, der koster 1.499,- DKK. Det nye Apple TV 4K kan bestilles i dag, og tilgængeligheden begynder fredag den 4. november.

Se også: Apple TV kan snart styres med dansk stemme

 

Annonce:
Forrige artikelVIDEO: Se de nye iPad og iPad Pro modeller her
Næste artikelTest: YouSee Play (uden kabel)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.