Forside Detail

Bang & Olufsen vil satse mere på de rige nu

-
B&O-butikken i Københavns lufthavn. Foto: recordere.dk

Efter en ny tilbagegang og underskud så meddeler B&O nu at de vil satse på de rige samt erhverv

Efter et svært kvartal med modvind som vil B&O-topchefem nu satse mere på de rige kunder samt erhverv. Det skriver Finans

Første kvartal af det forskudte regnskabsår hos den danske elektronikproducent Bang & Olufsen viser dårlige takter, hvilket bl.a. skyldes at salget i det vigtige kinesiske marked har svigtet grundet nedlukninger mv.

Annonce:

Så nu vil de satste mere på de rige kunder. Nogle vil måske sige at det har de altid gjort, men fokus vil være at hente det tabte ind hos dem som har råd til at betale for B&O-produkterne.

“Verden holder forsigtigt øje med, hvad der sker. Og det har været et svært kvartal for mange, også for os og vores forretning”, fortæller Kristian Teär, CEO for Bang & Olufsen, til Finans.

Efter en periode med fremgang så viste seneste kvartal en tilbagegang på 8% og et underskud på 100 millioner kroner. B&O håber dog at sæsonen som tilbringes mere indendørs end udendørs, og hvor der købes julegaver, vil blive bedre.

“Vi tror på, at vi klarer os bedre i dette kvartal end i sidste kvartal. Højsæsonen kommer nu, og vi har de bedste produkter, vi nogensinde har haft. Og vi kan se, at vi hele tiden får nye kunder og kunder, som køber B&O-produkt nr. to”, lyder det fra Kristian Teär til Finans.

Selvom Europa lå næsten fladt i salget, så var der på ny fremgang i USA og i Asien uden Kina. Så udover fokus på at vinde Kina “tilbage” så kigges også nu på at vinde frem i USA.

Det er de rige som har ekstra fokus.

“De var også i vores målgruppe før, men nu prøver vi at være endnu mere fokuserede på personer med høj indkomst. Vi tror, at de har pengene til at købe vores produkter, i forhold til mange andre, så det er vigtigt for os at ramme dem”, fortæller Kristian Teär til Finans.

En anden satsning er erhverv. Efter et succesfuldt samarbejde med Cisco om udstyr til videomøder, så vil de arbejde videre ud af den gren.

“Vi er gået ind i enterprise-segmentet, og vi mener, at det her område har uforløst potentiale. Så vi har flere samarbejder og certificeringer på vej”, slutter Kristian Teär i Finans.

Bang & Olufsen forventer at hele regnskabsåret ender som sidste år, med et resultat lidt over eller under nul.

 

Annonce:
Forrige artikelMitID er nede igen igen
Næste artikelNyt mobilselskab Flexii lokker med lave intropriser
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.