Forside Nyheder

Bowers & Wilkins og James Bond går sammen om at fejre 60 år med britisk stil og musik

-
PHOTO CREDIT: DR. NO © 1962 Danjaq, LLC and Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc. All Rights Reserved.

Det britiske lydmærke Bowers & Wilkins annoncerer, at virksomheden er blevet partner med James Bond-filmfranchisen, hvilket markerer det næste kapitel i virksomhedens vedvarende forhold til Bond-musikken. Sammen fejrer de to ikoniske britiske brands det vigtige bidrag, som musikken har ydet til 007’s historie.

Alle verdensberømte biograffilm, du kan komme i tanke om, har deres egen unikt genkendelige musik, der bliver hængende i hukommelsen, længe efter at rulleteksterne er slut. Men i hele filmverdenen er der næppe bedre eksempler på mindeværdig musik end de musikstykker, der har været med i James Bond-filmene i de sidste seks årtier. Fra Monty Normans signaturtema gennem hver af de ikoniske titelsange har musikken været uløseligt forbundet med 007.

 

Annonce:

Bowers & Wilkins, Abbey Road Studios og musikken fra Bond

Bowers & Wilkins’ forhold til James Bond-filmserien er forbundet med selskabets 40 år lange forhold til Abbey Road Studios, hvor dets flagskibshøjttalere i 800-serien er blevet brugt til at monitorere indspilningen af utallige biograflydspor, herunder Skyfall (2012) og Spectre (2015). Og for nylig, i forbindelse med fejringen af 60-års jubilæet for James Bond-filmfranchisen, brugte Abbey Road Studios-teknikerne Bowers & Wilkins-højttalere til at hjælpe med at skabe Bond 25, et album med alle 25 ikoniske Bond-temaer med helt nye arrangementer indspillet af Royal Philharmonic Orchestra i Abbey Road Studio One.

 

Bowers & Wilkins introducerer Px8 007 Edition

For at fejre det nye partnerskab og 60-årsdagen for premieren på Dr. No har Bowers & Wilkins skabt en skræddersyet version af deres Px8 trådløse hovedtelefoner, Px8 007 Edition, med en midnatsblå finish inspireret af den smoking, som Bond bar i sin første optræden på lærredet.

Disse eksklusive hovedtelefoner, der er lige så elegante og tidløse som James Bond selv, leverer den kvalitetsprægede trådløse lyd, der er synonym med Bowers & Wilkins, kombineret med detaljer, der er en subtil hyldest til 007’s stil.

 

Design, pris og tilgængelighed 

Den nye Px8 007 Edition er tilgængelig nu hos Hi-Fi Klubben til en vejledende udsalgspris på 5.899 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.