Forside Produkter Mobil

Denne iPhone har et Rolex-ur indbygget. Eller er det omvendt?

-
(Foto: Caviar)

Der er vist tale om luksus med luksus på i denne Caviar-udgave af iPhone 14, der koster over en million kroner.

Hvad giver man til fødselaren, der har alt? Tja, hvis man modsat de fleste mennesker for tiden har alt for mange penge, der brænder hul i lommerne, kunne man jo vælge at give benævnte fødselar en iPhone 14, der ikke er som alle de andre iPhones.

Caviar er kendt for at lave vanvittig dyre versioner af populært isenkram, inklusive forbrugerteknologi. Du kan for eksempel købe et par sorte AirPods Pro, der har en ladeæske beklædt med ægte alligator-skind samt en 14 karats guldkrone (Caviars logo) udenpå. Prisen er 1520 dollar, eller lige omkring 11.550 kroner. Det er fem gange så meget som den normale pris.

Annonce:

Men hvis luksus ikke er nok i sig selv, må man jo ty til mere ekstreme metoder. Så til dem, for hvem en femdobling af prisen ikke er nok, har Caviar nu lavet en iPhone 14, der kun kan betegnes som dobbelt-luksus eller måske luksus med luksus på.

Den hedder Caviar Rolex Daytona iPhone 14 Pro (pyh…) og som navnet antyder, er der både tale om en iPhone 14 Pro og et Rolex Daytona-ur. Og nej, du får ikke bare en Rolex-urskive på skærmen i digital form.

18 karats guld og titanium

Nej, der sidder simpelthen et helt Rolex-ur klistret fast på bagsiden af denne iPhone. Uret stikker så langt ud, at kameramodulet nærmest ser helt fladt ud ved siden af. Det minder lidt om de der covers, hvor der er en fingerholder bagpå. Her er fingerholderen bare et ur, der normalt koster hundredtusindvis af kroner.

(Foto: Caviar)

Der er endda et slags instrumentbræt placeret over uret og vippekontakter (det står ikke helt klart, hvad disse skal bruges til, eller om de har en funktion) nedenunder. Det er angiveligt inspireret af den samme Daytona-motorløbsbane, som uret er dedikeret til, og især den britiske fart-legende Malcolm Campbell.

Kontakterne, instrumentbrættet og uret er alle udformet i 18 karats guld, og selve iPhone-chassiset er udført i titanium med sort PVD-belægning. Det kan formentlig være forbundet med en vis ubehagsfølelse på låret at putte den i forlommen, men sådan en iPhone 14 Pro er formentlig også mest beregnet til at have liggende på et bord, hvor andre kan se den.

Hvis du efter at have læst denne artikel skulle have en ubændig lyst til at investere i denne usædvanlige udstyrskombination, skal du belaste bankkontoen med mindst 1.029.455 kroner. Det er nemlig startprisen på Caviar Rolex Daytona iPhone 14 Pro.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.