Forside Baggrund

Første bank klar med Dankort i Apple Pay

-

Kunder i Danske Bank kunder kan betale med Dankort i Apple Pay

Hidtil har danske banker kun understøttet betaling med VISA-delen af et Visa/Dankort, men nu har første bank herhjemme åbnet op for at der kan betales med Dankort-delen i stedet.

Annonce:

Det er Danske Bank som nu er klar med Dankort på Apple Pay.

“Som kunde i Danske Bank skal man kunne betale nemt, sikkert og billigt. Derfor arbejder vi hele tiden på at tilbyde vores kunder de bedste betalingsløsninger på markedet”, fortæller Dennis Kristjansen, Head of Everyday Banking Individuals i Danske Bank i en udmelding, og fortsætter:

“Flere og flere foretrækker at benytte mobile betalingsløsninger som Apple Pay, så det er helt naturligt, at vi tilføjer Dankort-delen af Visa/Dankort som en betalingsmulighed via Apple Pay”.

Implementeringen af Dankort i Apple Pay betyder, at det nu også er muligt at betale med Apple Pay i de butikker, der alene har en indløsningsaftale om at tage imod Dankort-betalinger.

Når man betaler med Visa/Dankort i butikker eller på internettet i Danmark – både det fysiske kort og via Apple Pay – er det op til den enkelte butik at bestemme, om betalingen som udgangspunkt skal foregå med Dankort- eller Visa-delen. Hvor det er teknisk muligt, kan kunden selv vælge, hvilken del af Visa/Dankort der betales med.

Der er flere fordele ved Dankort fremfor Visa, når det kommer til Apple Pay. Man slipper for at rende ind i Visas forbrugsgrænse på 25.000 kr. pr. løbende 30 dage, og man kan typisk se sine betalinger i mobil- og netbanken samme dag.

 

Annonce:
Forrige artikelNyt MR-headset og Xbox Cloud Gaming: Her er XR-nyhederne fra Meta
Næste artikelStyrelser: Oplad aldrig telefon – eller anden elektronik – i sengen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.