Forside Produkter Mobil

Google klar med Pixel 7 og Pixel 7 Pro i Danmark

-

Lige nu afholder Google “Made By Google” fra New York, og i år er der gode nyheder for folk der gerne vil hve en Google smartphone i Danmark

Fra den 13. oktober bliver det for første gang muligt at købe Googles smartphone, Pixel, i danske butikker.

Annonce:

Seks år efter lanceringen af den første Pixel får Google dansk telefondebut i form af de spritnye Pixel 7 Pro og Pixel 7, som begge er blevet annonceret i dag, samt Pixel 6a, der kom på markedet i foråret.

Fælles for Pixel 7 og Pixel 7 Pro er, at de drives af Googles nyeste chip, Tensor G2, som via machine learning gør telefonens navigation lynhurtig og effektiv. Pixel-telefonerne har længe været anerkendt for markedets bedste kameraer, og de nye telefoner er yderligere optimeret. Det muliggør nye niveauer af optisk zoom, ligesom de eksempelvis har Magic Eraser, hvor du ved hjælp af kunstig intelligens kan fjerne forstyrrende elementer fra billeder. Derudover har telefonerne en ekstra sikkerhedschip, Titan M2, der giver den højest mulige sikkerhed.

“Vi har tydeligt kunnet mærke appetitten blandt danske brugere for at få adgang til Googles telefoner i Danmark, og derfor har vi også glædet os helt vildt til at få dem på hylderne. Særligt fordi det sker med nogle telefoner, som gør hverdagen nemmere, sikrere – og sjovere. Vi har jo længe haft fysiske Google-produkter i Danmark, fx stemmestyrede højtalere. Men med telefonerne kommer vi til et nyt niveau. Pixeltelefonerne binder hele hardwarefamilien sammen”, siger Bianca Bruhn, Googles landechef i Danmark.

De nye smartphones fra google kommer med indbygget VPN, og så får de nye modeller også endnu bedre foto-funktioner.

Pixel 7 Pro er det hidtil mest raffinerede design med poleret aluminium i moderne, elegante farver (hvid, beige og sort). Derudover er den fremstillet af ca. 19 genbrugte materialer.

Med Google Tensor G2 og Titan M2-sikkerhedschip omfatter Pixel flere sikkerhedsniveauer, der hjælper med at beskytte dine personlige oplysninger.

 

Google Pixel 7 Pro

Kan reparere slørede billeder

Google Pixel 7 og 7 Pro kan reparere billeder, hvor motivet er blevet sløret. Dette sker igennem AI der er indbygget i den nye Tensor G2 chip.

Skærmen på Pixel 7 Pro er 6,7″ og på Pixel 7 er den 6,3″

 

Priser og levering

Google Pixel 7 Pro kommer til at koste fra 6.999,- , og Pixel 7 kommer til at koste fra 4.999,-. Alle tre Pixels kan forudbestilles nu og kommer i handlen den 13. oktober hos Elgiganten og Telia, der samtidig bliver officielle partnere.

  • Pixel 7 Pro (128 GB) – 6.999 kroner
  • Pixel 7 Pro (256 GB) – 7.799 kroner
  • Pixel 7 (128 GB) – 4.999 kroner
  • Pixel 7 (256 GB) – 5.799 kroner
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.