Forside Produkter Multirum

IKEA på vej med ny Sonos fjernbetjening

-
Tegning af den ny Sonos fjernbetjening fra IKEA Home Smart app

IKEA er på vej med en ny fjernbetjening til nyere Sonos-højttalere inkl. deres egne Symfonisk

IKEAs nuværende Symfonisk fjernbetjening kan betjene nyere Sonos-højttalere inklusiv deres eget brand af Sonos-højttalere kaldet Symfonisk.

Nu kommer der snart en ny model. Det skriver det svenske magasin Teknikveckan, som har fundet billede og reference til den ny fjernbetjening i seneste IKEA Home Smart app.

Annonce:

Fjernbetjeningen minder i design på andre IKEA fjernbetjeninger, som deres Styrbar til lys, men her med flere knapper. Der er volume op/ned, play/pause og skip frem/tilbage.

Men hvor den nuværende fjernbetjening hedder Symfonisk Fjernbetjening så omtales den nye som Trådfri lydkontrol.

Årsagen til at IKEA skifter ud på fjernbetjeningen er angiveligt at de ønsker at alle deres batteridrevne produkter skal kunne køre på genopladelige batterier. Hvor deres nuværende fjernbetjening får strøm fra et knapcellebatteri, som ikke er genopladeligt, så skulle den ny fjernbetjening havde plads til 2 stk. AAA-batterier, som findes i genopladelige udgaver.

Der medfølger ikke batterier.

 

Pris og tilgængelighed

Der er ikke nogen oplysninger om pris og tilgængelighed på nuværende tidspunkt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.