Forside Nyheder

LEGO bygger PC-kabinet som Halloween-hus med 20.000 klodser

-
(Foto: Lego)

En kraftig, hjemmebygget gaming-PC kan vel lige så godt bo i sammenkoblede plastikklodser som i et plastikkabinet?

Som danskere er vi nok lidt mere fans af LEGO end så mange andre. Og der er formentlig rigtig mange ting, vi har forestillet os, man kunne bygge med de magiske klodser, som de endnu ikke selv har udtænkt ovre i Billund.

Men det er formentlig nok alligevel de færreste, der har forestillet sig, at man kunne bygge et PC-kabinet i LEGO. Men den tanke er ikke fremmed for LEGOs egne designere, som nedenstående video fra de sociale medier viser.

Annonce:

I forbindelse med at USA (og i stigende grad den øvrige vestlige verden) begynder at gå i Halloween-overdrive, har LEGOs designere lavet et PC-kabinet med en hardcore gaming-PC indeni – i bedste Halloween-stil.

Kabinettet er bygget som et hus, hvor det spøger og alskens uhyggeligheder finder sted. ”Huset” kan åbnes, så man kan kigge på PC-indmaden, og i stedet for at trykke på en knap for at starte PC’en, hiver man i stedet i en gargoyle.

Vandkøling med edderkop

Selv PC’en er baseret på en 12. generations Intel i9-12900KF-processor med 16 kerner, der har en maksimal Turbo-frekvens på 5.20GHz. Grafikken håndteres af et NVIDIA GeForce RTX 3090-grafikkort, der har hele 24GB ombord.

Men alle og enhver kan investere i dyre CPU’er og GPU’er, det er der jo ikke noget kreativt i. Derfor er det noget mere cool (!) når LEGOs designere har lavet et specialbygget vandkølingssystem med slimgrønne rør…og en stor edderkop fanget i en af vandbeholderne.

Det har krævet over 20.000 klodser at bygge det uhyggelige PC-kabinet, og man kan undre sig over, hvorfor i alverden LEGO har gjort det og lavet videoen. Det er jo næppe fordi, de planlægger at markedsføre det hjemsøgte hus-kabinet.

Årsagen er nok snarere en sjov markering af Halloween og lidt inspiration til de LEGO-fans, der ikke er børn længere, men gerne stadig vil have en grund til at være kreative med små klodser. Vi sætter i hvert fald pris på LEGOs indsats, for videoen er megacool.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.