Forside Nyheder

Nanoleaf og CORSAIR går sammen om nye spiloplevelser kombineret med lys

-

Nanoleaf går nu sammen med det førende gaming-teknologibrand CORSAIR om skabe en særlig stærk integration, der kan hjælpe spillere med at opgradere deres gaming setups.

Den nye integration gør det muligt for alle Nanoleafs RGB Smarter Decor-produkter – dvs. produkterne Lines, Shapes, Canvas og Light Panels – at synkronisere med CORSAIR iCUE’s gaming-gear for at opnå en federe spiloplevelse.

Annonce:

Integrationen af Nanoleaf med CORSAIR iCUE bringer nyt liv til handlinger, eksplosioner og lyde i spillet gennem synkronisering af lys og tilbehør, der fungerer intuitivt, og som skaber dynamiske effekter og reaktioner i realtid på tværs af alle de nævnte belysningsprodukter fra Nanoleaf og CORSAIRs iCUE gaming-gear.

 

Kontroller og juster dit lysdesign med Nanoleaf-appen eller CORSAIR iCUE

For at konfigurere integrationen skal brugerne installere iCUE-softwaren. I iCue-appen skal du tænde for Nanoleaf-integrationen og tilføje Nanoleaf til iCUE-belysning. Alt synkroniseres automatisk og forvandler spiloplevelsen med synkroniseret belysning på tværs af hele dit setup.

“Der har været stor interesse fra vores bruger-community for denne integration, så vi kunne ikke være mere begejstrede for at lancere den nye integration mellem Nanoleaf og CORSAIR. Vores brugere elsker at være kreative og designe deres egne tilpassede oplevelser, og denne integration vil give dem mulighed for at gøre netop det. Vi glæder os til at se, hvordan vores brugere ændrer måden, de spiller deres yndlingsspil på med alle de livlige scener og dynamiske lysshows,” siger Gimmy Chu, CEO og medstifter af Nanoleaf i en pressemeddelelse til recordere.dk

“Nanoleaf er alle vegne, når det gælder indretning af gaming-huler, og CORSAIR har længe været førende inden for RGB-udstyr, så vi er begejstrede for officielt at samarbejde. Det er kun naturligt, at vi samarbejder om at skabe den bedst mulige oplevelse inden for iCUE-softwaren. Det bliver spændende at se, hvilken slags fantastiske oplevelser vores fans vil skabe med denne nye integration,” siger Bertrand Chevalier, Executive Vice President og General Manager for Gaming hos CORSAIR.

Integrationen mellem de to producenter forventes i begyndelsen af 2023.

Annonce:
Forrige artikelRygte: Apples kommende MR-headset tracker dine øjne… og dine ben
Næste artikelChromecast med Google TV får nye funktioner
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.