Forside Nyheder

Ny Doctor Who serie kommer på Disney+

-

BBC og Disney er gået sammen om at sende ny Doctor Who serie ud verden over

Når den ny Doctor Who serie får premiere om et års tid, så vil den kunne ses på Disney+ udenfor Storbritanien og Irland. Det skriver Disney i en udmelding.

Annonce:

Serien får navnet Doctor Who, Ncuti Gatwa, og ventes klar til tv-skærmene i slutningen af 2023.

Begge partnere har allieret sig under den tilbagevendende showrunner Russell T Davies’ dristige vision, som overtager styringen af TARDIS i 2023. Han var ansvarlig for Doctor Who’s genoplivning i 2005 og er kendt for at have gjort serien til et af tv’s største hits.

“Jeg elsker dette show, og dette er det bedste fra begge verdener – med BBC’s og Disney+’s visioner og glæde kan vi sammen lancere TARDIS over hele planeten og nå ud til en ny generation af fans, samtidig med at vi beholder vores traditionelle hjemsted på BBC i Storbritannien”, fortæller Russell T Davies.

Serien vil blive produceret i Wales af Bad Wolf i samarbejde med BBC Studios Production.

“Vi er begejstrede for muligheden for at bringe nye sæsoner af denne elskede franchise eksklusivt til Disney+ og præsentere serien for den næste generation af publikum på mere end 150 markeder rundt om i verden. Serien er en perfekt tilføjelse til vores stadigt voksende katalog af globalt indhold, der fortsat gør Disney+ til hjemsted for exceptionel historiefortælling”, tilføjer Alisa Bowen, præsident, Disney+

Også hos BBC er der glæde over det nye samarbejde.

“Vi er glade for at kunne annoncere dette spændende globale partnerskab med Disney, som er de perfekte partnere til at bringe denne meget britiske serie ud til resten af verden. Russell T Davies’ vision for Doctor Who har altid været helt utrolig, og vi er fast besluttet på at sikre, at publikum over hele verden får mulighed for at nyde Doktorens episke eventyr med den skala og ambition, som de fortjener. At slå sig sammen med Disney vil løfte serien til endnu større højder og nå ud til nye publikummer, så det er en ekstremt spændende tid for fans i Storbritannien og i hele verden”, slutter Charlotte Moore, BBC’s Chief Content Officer.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.