Forside Produkter Mobil

Ny Pixel Watch-læk viser designstilen frem

-
(Foto: Google/OnLeaks)

I opløbet til Google præsentations-event på torsdag, har vi nu lært endnu mere om hvad der er i vente.

Det er ikke fordi, Googles kommende Pixel Watch-præsentation kan klassificeres som en af de mest hemmelighedsfulde produktlanceringer nogensinde. Ud over at et eksemplar af uret blev glemt på en restaurant allerede tidligt i processen, har flere foto-lækager givet offentligheden et godt indtryk af, hvordan uret ser ud. Og Google har endda selv teaset det.

Nu er det så sket igen, hvor @OnLeaks har fået fingre i noget reklamemateriale, der især viser remmenes design, og hvilke farver, de bliver tilgængelige i. Udover billedet ovenfor har @OnLeaks lagt flere billeder op på Slashleaks. Selve uret er ret neutralt, og designmæssigt er de  domineret af den sorte skærm, der smyger sig ned over den cirkulære flade.

Annonce:

Med andre ord er det urremmene, der udgør det primære designudtryk på Pixel Watch. Ud fra det lækkede billede ser Pixel Watch-remmene ud til at komme i tre materialer: læder, silikonegummi og flettet stof.

Når det gælder sidstnævnte, vil de flettede stof-remme kunne fås i rød, grøn og sort, men silikone-remmene fås i hvide, grå, sorte og grønne nuancer. Det ser også ud som om, uret kan fås med tre læderremme i sort, hvid og brun. Vi ved naturligvis ikke, om disse blot er nogle af farverne, der bliver tilgængelige.

Flere nyheder på torsdag

Det kan f.eks. undre, at Google ikke udbyder nogle remme i metal, i hvert fald hvis idéen er at konkurrere med Apple Watch. Men som nævnt kan der sagtens være andre remme i spil end dem vi kan se på dette lækkede billede.

Når det er værd at holde øje med dette års Pixel-lanceringer, er det fordi flere observatører mener at vide, at Googles Pixel-serie langt om længe kommer til Danmark helt officielt. Indtil nu har man kun kunne købe Pixel-smartphones med mere som parallelimport.

Hvis det er tilfældet, får Google-eventen på torsdag pludselig langt mere vægt. Udover det nye smartur, der skulle have en ”ren” version af WearOS ombord, forventes Google naturligvis også at vise det nyeste smartphone-flagskib i Pixel-serien frem. Ligesom stort set alle andre smartphone-producenter har gjort det i år, holder Google sig tilsyneladende til en forsigtig evolutionær strategi, hvor alting bare bliver en smule bedre.

Den store nyhed på torsdag er derfor formentlig netop Pixel Watch, selv om Google også forventes at vise nye udgaver af deres øretelefoner Pixel Buds frem – især fordi disse figurerer på invitationen til eventen. Dertil kommer nyhederne i Nest-serien, hvor visse tech-medier forventer nye versioner af dørklokker og routere.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.