Forside Nyheder

Sony lancerer verdens mindste 3LCD-laserprojektorer

-

Sony har netop lanceret verdens mindste WUXGA 3LCD-laserprojektorer: VPL-PHZ61 og VPL-PHZ51.

Projektorerne kombinerer avancerede funktioner med høj lysstyrke og forskellige installationsmuligheder.

Annonce:

VPL-PHZ61 og VPL-PHZ51 kommer begge i et kompakt design og er nemme at installere på lofter i mødelokaler og klasseværelser med en +55 % lodret forskydning, hvilket er det bredeste inden for faste objektiver*1. Begge modeller leverer imponerende høj lysstyrke – VPL-PHZ61 på op til 6.400 lumen (7.000 lumencenter) og VPL-PHZ51 op til 5.300 lumen (5.800 lumencenter), der resulterer i krystalklare billeder, selv i lokaler med meget indfaldslys.

Begge projektorer kommer desuden med Sonys Reality Creation-teknologi, der omfatter både signalbehandling, mapping og analyse i realtid, hvilket gør, at projektorerne leverer krystalklare og knivskarpe billeder til både præsentationer og fremvisninger. De nye modeller understøtter 4K60P-input for kompatibilitet med 4K-videokilder. Desuden forstærker Reality Creations projektorernes overordnede skarphed, opløsning og kvalitet både ved billeder, grafer og tekst.

Det er ikke nødvendigt at anvende en adapter, når projektorerne skal vise 4K-indhold simultant med andet 4K-udstyr. Begge projektorer understøtter desuden HDMI og HDCP2.3’s Deep Colour-funktion. Projektorernes Reality Text-funktion sørger desuden for tydeligere bogstaver og linjer med klar læsbarhed, hvilket forbedrer tekstbaseret præsentationsmateriale.

 

Projektorerne kommer også med Intelligent Settings-funktionen, der optimerer indholdet baseret på omgivelserne. Sammen med den brugertilpassede Bright View-funktion bliver det muligt at bevare kontrasten og dynamikken i farver, selv i meget belyste rum. Den nye Ambiance-funktion måler automatisk rummets lysstyrke, takket være en Ambient Light-sensor, og kalibrerer derefter Bright View-, Colour Gain- og Reality Creation-indstillingerne. Derudover anvender de nye modeller et filter i et helt nyt materiale, der ikke kræver rengøring ved brug i mødelokaler og klasseværelser*2.

 

“Mange af vores kunder har svært ved at finde løsninger til fremvisning af indhold, der leverer høj lysstyrke og samtidig tilbyder funktioner, der kan forbedre indholdet og heraf brugeroplevelsen. Vi ønsker ikke, at vores kunder skal gå på kompromis med nogen af disse krav, og derfor har vi videreudviklet vores laserprojektorer-løsninger med en bred vifte af funktioner, så vi kan levere kompakte projektorer til markedet. Disse projektorer er i en klasse for sig inden for deres teknologi, kvalitet og design,” fortæller Robert Meakin, der er European Product Manager i Professional Displays & Solutions.

 

 

Nøglefunktioner i VPL-PHZ61 og VPL-PHZ51:

  • Auto Light Output – ved at anvende Ambient Light-sensoren bliver projektorens lysstyrke automatisk justeret om natten, så der spares på strømmen.
  • Auto Power On – den nye Auto Power On-funktion tænder projektoren, når videosignalet registreres. Derudover skifter Auto Input Select-funktionen automatisk input, når der registreres et videosignal.
  • Datakloningsfunktion – giver brugere mulighed for at kopiere indstillinger på en projektor til andre projektorer via en USB-enhed.
  • Vedligeholdelse – det er blevet nemmere for brugere at fjerne filteret samt at vide, hvornår det er tid til at rengøre filteret takket være en ny sensor.

 

Pris og tilgængelighed

VPL-PHZ61 og VPL-PHZ51 bliver tilgængelige i starten af 2023. Pris bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.