Forside Baggrund

Stofa opsiger nu 40.000 tv- og internet-kunder i Aarhus

-

Stofa kan ikke længere levere tv og internet til selskabets kunder i og omkring Aarhus

Nyheden var allerede løbet forud, at Antenneforeningen Aarhus (AFAA) nu hjemtager nettet i Aarhus og omegn, efter at i en årrække at have ejet det sammen med Stofa.

Annonce:

Det har efterladt Stofa i en klemme, så de nu er tvunget til at opsige 40.000 på tv og internet i og omkring Aarhus.

Stofa har ellers det seneste stykke tid arbejdet hårdt på at finde en løsning, der fortsat kan sikre kunderne i og omkring Aarhus adgang til selskabets tv og internet, men forgæves.

“AFAAs overtagelse af nettet. AFAA har ikke ønsket at lade os forsætte som en af flere udbydere på nettet, og derfor bliver kunderne nu bragt i en situation, hvor de risikerer at stå uden tv og internet pr. 1. december. Det er vi virkelig kede af, fortæller Lise Bering”, som er kommerciel direktør i Stofa, i en udmelding.

Det er en voldgiftssag mellem Stofa og AFAA har resulteret i, at AFAA har besluttet at købe nettet i og omkring Aarhus.

AFAA har en kontrakt fra 1978 som giver mulighed for forkøbsret af nettet, og det er den mulighed som de nu har valgt at benytte sig af. Stofa forsøgte at undgå at antenneforeningen skulle købe dem ud, med de tabte voldgiftafgørelsen.

Fremover er det Vios som skal levere tv til antenneforeningen, mens internettet leveres af Vios eller Fastspeed.

Overdragelsen sker per 1. december.

 

Se også

YouSee: Vi er klar til aarhusianernes tv og internet

Stor antenneforening forlader Stofa

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.