VIDEO: Se den nye trailer til “The Crown” 5. sæson

-
Den 9. november er der premiere på den 5. sæson af den populære TV-Serie “The Crown” på Netflix.

Den femte sæson af The Crown, som følger dronning Elizabeth II’s liv og regeringstid, vil blive udgivet af Netflix den 9. november 2022. Det bliver den første sæson af serien, der udkommer efter både prins Philips død den 9. april 2021 og dronning Elizabeth II’s død.

Imelda Staunton spiller hovedrollen som Elizabeth sammen med hovedrolleindehaverne Jonathan Pryce, Lesley Manville, Jonny Lee Miller, Dominic West og Elizabeth Debicki. Alle skuespillerne er nye i serien; denne sæson markerer The Crowns anden og sidste omrokering i hovedrollen, efter at Claire Foy (sæson 1 og 2) og Olivia Colman (sæson 3 og 4) har været med i hovedrollerne.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.