Forside Produkter Mobil

Garmin Bounce børnesmartwatch med beskedfunktioner

-

Garmin Bounce børnesmartwatch kan udsætte behovet for en smartphone hos barnet

Garmin Bounce er et børnesmartwatch med beskedfunktioner. Med mobildata over LTE kan uret løse et behov for kommunikation og lokationsteknologi, så barnet ikke får behov for en smartphone nær så tidligt.

Annonce:

For forældre, værger eller familiemedlemmer, der ønsker at udsætte køb af en smartphone, giver Bounce et kommunikationsværktøj til børn, der ikke har brug for en fuldt udstyret smartphone.

Med en lys, farvetouchscreen og et holdbart, svømmevenligt design tilbyder Bounce tovejs tekst- og talebeskeder samt lokalitetssporing i realtid til Garmin Jr.-appen på en forælder- eller værgekompatibel smartphone.

Sammen med kommunikation tilbyder Bounce aktivitetstracking, sjove spil og lader endda forældre tildele pligter og give belønninger.

Forældre kan indstille definerede områder og få besked, når deres barn forlader disse. Børn kan også bruge “check-in”-funktionen til at dele deres aktuelle placering, som sender en notifikation til Garmin Jr.-appen på forældrenes smartphones.

Familier kan også kommunikere med deres børn gennem Garmin Jr.-appen. Direkte fra deres ur kan børn sende tekst- og talebeskeder til Garmin Jr.-appen på en kompatibel smartphone eller til andre Bounce-smarture.

I løbet af skoledagene kan forældre aktivere skoletilstand eller ”forstyr ikke” fra Garmin Jr.-appen for at begrænse forstyrrelser og hjælpe børn med at holde fokus, mens de er i klasseværelset.

Kommer i 3 farver: Green Burst, Black Camo og Lilac Floral

 

 

Pris og tilgængelighed

Garmin Bounce koster kr. 1.399,-

Sælges via Garmins webshop fra slutningen af november

Et aktivt abonnement og LTE-forbindelse er påkrævet for at bruge tilsluttede funktioner, herunder tekst- og talebeskeder, Assistance og LiveTrack.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.