Forside Baggrund

HBO Max og Discovery+ smelter sammen allerede til foråret

-
(Foto: Unsplash/Rec.dk)

Warner Bros. Discovery er længere fremme med aflivningen af HBO Max end forventet.

Hvis du er helt utrolig glad for HBO Max-app’en, lever din glæde på lånt tid. Hvis du derimod er møgirriteret over at alt det gode indhold ikke altid præsenteres på den mest brugervenlige måde, kan det snart (måske) blive bedre.

Og det er naturligvis fordi, som vi har skrevet om flere gange tidligere, HBO Max står for at blive taberen i spillet om brugernes gunst, når Warner Bros. Discovery fusionerer deres to store streamingplatforme næste år.

Annonce:

Sammensmeltningen af de to tjenester Discovery+ og HBO Max er blevet meldt ud for længst, men det var egentlig meningen, det skulle gennemføres til sommer. Men nu bliver det allerede til foråret.

Det meldte Warner Bros. Discovery-chefen (og tidligere chef for Discovery før fusionen) David Zaslav ud i forbindelse med det relativt nye firmas seneste regnskabsfremlæggelse. Det skal dog med det samme siges, at Zaslav talte om det amerikanske marked.

94.9 mio. brugere tilsammen

Men selv om det bliver amerikanerne, der får adgang til den nye tjeneste først, burde det også sætte mere fart på tidsplanen, når det gælder Europa og Danmark. Den nye tjeneste er blevet meldt ud til at starte på danske breddegrader i begyndelsen af 2024.

Nu kan det altså blive tidligere, måske allerede i efteråret eller vinteren 2023, hvis den europæiske tidsplan rykkes tilsvarende til den amerikanske tidsplan. Zaslav har dog stadig ikke sagt noget om, hvordan tjenesten eller app’en kommer til at se ud. Der er dog en hel del, der peger på at Discovery+ bliver den dominerende platform rent teknologisk, selv om HBO MAX har flere brugere.

Apropos brugerne, så kunne Zaslav også røbe, at 2.8 millioner nye brugere er kommet til de to nye tjenester globalt i løbet af kvartalet. Det betyder, at de to tjenester tilsammen nu har 94.9 millioner betalende brugere.

Endelig har Warner Bros. Discovery planer om at starte en ny, reklamefinansieret streamingtjeneste med live-tv, hvor nogle af kanalerne også kommer til at vise film og tv-udsendelser fra firmaets bagkataloget. Den hedder FAST, men om den kommer til Danmark er endnu ret usikkert.

Se også: Trækker stikket til Westworld

 

Annonce:
Forrige artikelPhilips Hue: Vi er på vej med Matter
Næste artikelFor høj spænding i stikkontakterne ødelagde tusindvis af elapparater
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.