Forside Nyheder

Købte 300 iPhones og blev overfaldet og røvet

-

En unavngiven 27-årig mand, der købte 300 iPhones hos Apple Fifth Avenue mandag morgen, blev ifølge radiostationen1010Wins i New York røvet kort efter at have forladt butikken.

Han bar på hele 300 iPhone 13 i tre tasker, og gik hen til sin bil kl. 01.45, da en anden bil holdt op ved siden af ham. To mænd sprang ud og forlangte, at han skulle udlevere taskerne. Da offeret ikke ønskede at udlevere de 300 iPhones, valgte han at kæmpe imod og blev til sidst slået i ansigtet, inden tyvene stak af med en af taskerne.

Annonce:

Den ene taske indeholdt 125 iPhones til en værdi af 683.955,35 kr. Politiet fortæller, at den pågældende mand ofte køber mange iPhones i Fifth Avenue Store for at sælge dem videre gennem sin lille forretning et andet sted i byen. Det er ikke klart, hvorfor han foretog købet kl. 1.00 om morgenen.

Apples Fifth Avenue-butik er åben 24 timer i døgnet, hvilket muliggjorde de tidlige morgenkøb. Apple havde også et Black Friday-salg i gang på det tidspunkt, hvilket tyvene muligvis var klar over.

NYPD undersøger røveriet, og offeret er ikket kommet alvorligt til skade.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.