Forside Produkter Auto

Medie: Tesla opdaterer 1 mio. biler med Dolby Atmos

-
Tesla Model Y

Tesla vil bringe Dolby Atmos ud til over 1 million biler, lyder det fra medie

En af Teslas kommende softwareopdateringer skulle give lydsystemerne i selskabets nuværende og nye biler en betydelig opgradering. Det skriver mediet BGR, som kalder det en eksklusiv nyhed.

Ifølge BGR’s kilde har Tesla arbejdet sammen med store pladeselskaber i månedsvis for at bringe Dolby Atmos til Tesla-biler.

Annonce:

Hvis softwareopdateringen rulles ud, vil over 1 million Tesla’er, der kører på vejene, understøtte Dolby Atmos, herunder alle nyproducerede biler.

Dolby Atmos er et surround sound-format fra Dolby, der bruger højdekanaler til at fortolke lyde som 3D-objekter. Dolby Atmos debuterede i 2012 i Los Angeles og har siden da fundet vej til tusindvis af biografer, hjemmebiografer og endda biler.

Atmos i biler er på vej. Volvo har annonceret det til deres nye EX90 SUV, og flere Mercedes-modeller står til at udkomme med lydformatet.

 

Annonce:
Forrige artikelVoldelige demonstrationer på COVID-ramt iPhone-fabrik
Næste artikelNu vil Mercedes også lave deres elbiler om til abonnements-platforme
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.