Forside Produkter Mobil

Oister-kunder kan nu vælge TV 2 Play

-

Mobilselskabet OiSTER har indgået et samarbejde med streamingtjenesten TV 2 Play

Lavprismobilselskabet OiSTER lancerer i dag et nyt samarbejde med TV 2 PLAY.

Annonce:

Det betyder, at man fremover kan vælge abonnementer, hvor streamingtjenesten TV 2 PLAY Favorit indgår. De nye attraktive abonnementspakker giver blandt andet adgang til at størstedelen af TV 2s livekanaler samt snigpremierer på TV 2s største programmer og dokumentarer.

I januar lancerede OiSTER et nyt abonnementsunivers med streamingtjenesterne Deezer og Viaplay, og det er det som nu udvides med TV 2 PLAY Favorit (uden ekstra reklamer).

“I begyndelsen af året lancerede vi hos OiSTER vores nye abonnementsunivers OiSTERtainment. Her fik danskerne mulighed for at få Viaplay Film & Serier samt Deezer Musik med deres mobilaftale hos os. Det har været så stor en succes, at vi nu byder et nyt medlem af OiSTERtainment-familien velkommen”, fortæller Anthony Lim, Director hos OiSTER, i en udmelding.

Med i den streamingpakke er adgang til live tv fra kanalerne: TV 2, TV 2 NEWS, TV 2 ZULU, TV 2 CHARLIE og TV 2 FRI, samt on-demand indhold fra samme kanaler og andet indhold som sendes på TV 2 Play først.

Abonnementet Fri tale, fri sms/mms og 65 GB data inklusive TV 2 PLAY Favorit koster 219 kroner om måneden.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.