Forside Nyheder

Philips Hue: Vi er på vej med Matter

-

Den ny industristandard for smarthjem, Matter, er nu lanceret og Philips Hue bliver klar til Matter indenfor få måneder.

I dag annoncerede Connectivity Standards Alliance (CSA) lanceringen af Matter: den nye industristandard, der gør det muligt for smarte enheder at arbejde problemfrit sammen.

Annonce:

Signify fortæller nu at Hue bridge og de fleste Hue-produkter vil være klar til Matter indenfor få måneder.

“Vi er stolte over, at Philips Hue Bridge, vores smart belysningshub, som forbinder og styrer alle Philips Hue-produkter, nu er Matter-certificeret. Via en softwareopdatering til Philips Hue Bridge vil alle eksisterende og nye Philips Hue-lamper og -tilbehør være Matter-kompatible”, fortæller Anne-Cathrine Tjørnehøj fra Signify PR i en udmelding og fortsætter:

“Bortset fra Philips Hue Play HDMI-synkroniseringsboksen og drejeknappen i Philips Hue Tap Dial Switch. Disse enheder er endnu ikke understøttet af CSA’s nuværende Matter-version”.

 

 

Opdatering ventes klar i 1. kvartal

Matter-softwareopdateringen vil være en del af de regelmæssige opdateringer til brugerens Philips Hue Bridge og forventes at blive frigivet til alle brugere Q1 2023.

Med denne opdatering vil brugerne få en forenklet tilsluttet oplevelse, når de forbinder deres Philips Hue-system med andre Matter-kompatible smart home-enheder og apps.

Matter tilbyder lettere interoperabilitet mellem understøttede smart home-enheder på en pålidelig og sikker måde. Det bliver nemmere end nogensinde før at organisere et innovativt smart hjem.

Efter Matter-softwareopdateringen til Philips Hue Bridge vil brugerne fortsat kunne nyde godt af den brede vifte af funktioner til at tilpasse deres hjem med Philips Hue smart belysning, herunder scener, automatiserede tidsplaner, avancerede underholdningsmuligheder som synkronisering med Spotify og meget mere.

 

Indstillinger forbliver

Alle tidligere indstillinger og personaliseringer i Philips Hue-appen vil forblive efter opdateringen til Philips Hue Bridge. De eksisterende Google- og Amazon-integrationer i Philips Hue-appen vil også fortsætte med at fungere som hidtil og automatisk blive opdateret med Matter. For Apple HomeKit skal brugerne nulstille for at oprette forbindelse igen via Matter.

Hvad der ellers er nyt, er, at Philips Hue-integrationen med Matter-kompatible enheder og apps er åben for udviklere fra den 3. november 2022 og frem. Det betyder, at forskellige udviklere af smart home-enheder, der også udvikler Matter, kan teste interoperabiliteten med Philips Hue-systemet via Matter ved at tilmelde sig på Philips Hue Developer Community.

 

Se også

Philips: Hue Bridge er nødvendig for Matter

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.