Forside Nyheder

Sonos har planer om fire nye produktkategorier

-
Foto: Shutterstock.com

Sonos planlægger at gå ind i hele fire nye produktkategorier, med den første på vej

Ifølge magasinet The Verge så forbereder Sonos en bølge af nye premium-højttalere.

Men det velkendte territorium med højttalere står foran en udvidelse. Selvom der fortsat vil komme nye højttaler-produkter så forventer Sonos at udvide med hele fire nye produktkategorier over de kommende år. Det fortalte Sonos administrerende direktør Patrick Spence  på et møde for investorer, fortæller The Verge.

Annonce:

Sonos ønsker dog ikke at gå så meget i detaljer på dette tidspunkt.

“Selv om vi altid er forsigtige, når vi taler om vores produktkøreplan, investerer vi i produkter, der vil gøre det muligt for os at komme ind i fire nye kategorier, hvoraf vi forventer at annoncere en af dem i regnskabsåret ’23”, fortalte Spence på mødet.

De nye kategorier skal hjælpe med at diversificere Sonos’ forretning på lang sigt.

Han lod forstå at vi kan vente første produkt i de nye kategorier her i 2023. Sonos har tidligere fortalt at de arbejder på hovedtelefoner, og har også købt en specialist i in-ear, så det kan være første produkt(er) i ny kategori.

Hvis Sonos lancerer hovedtelefoner og/eller in-ear så er forventningen at de – modsat konkurrenterne i det felt – kan noget ekstra i forhold til et Sonos musiksystem.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.