Forside Nyheder

Top Gun: Maverick lander på SkyShowtime den 22. december

-

SkyShowtime kan i dag offentliggøre, at storfilmen TOP GUN: MAVERICK bliver lanceret på tjenesten den 22. december i Danmark. Filmen satte rekorder i biografer verden over, og nu kan danske seere snart nyde filmen på SkyShowtime.

Er du abonnent på SkyShowtime, kan du fra den 22. december streame TOP GUN: MAVERICK.

Annonce:

Efter mere end 30 års tjeneste som en af US Navy’s bedste piloter, er Pete ‘Maverick’ Mitchell, hvor han hører hjemme – en modig testpilot, som konstant udvider grænserne og undgår den forfremmelse, som ville holde ham nede på jorden i stedet for oppe i luften. Mens han træner en gruppe afgangselever fra Top Gun til en specialopgave, som ingen pilot nogensinde har udført tidligere, møder Maverick løjtnant Bradley ‘Rooster’ Bradshaw – sønnen af Mavericks afdøde ven, radarofficeren løjtnant Nick ‘Goose’ Bradshaw. Med en usikker fremtid foran sig, og hjemsøgt af spøgelser fra fortiden, tvinges Maverick til at konfrontere sin største frygt, hvilket kulminerer i en opgave, som kræver den ultimative opofrelse af dem, der bliver udvalgt til at udføre den.

SkyShowtime har filmen eksklusivt til streaming i Danmark.

Annonce:
KILDEPressemeddelelse, SkyPrimetime
Forrige artikelStofa spænder sikkerhedsnet ud under mail i Aarhus
Næste artikelNyt filformat skal skabe mere plads til apps i Android TV-enheder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.