Forside Nyheder

Trækker stikket til Westworld

-

Westworld slutter ikke med robotapokalypse eller en anden brag af en slutning. Det blev en aflysning.

Lisa Joy og Jonathan Nolans HBO-serie om robotter (værter) – og apokalypse – både fascinerede og forvirrede publikum i begyndelsen, men senere tabte serien seerne.

Annonce:

“I løbet af de sidste fire sæsoner har Lisa og Jonah taget seerne med på en sindsforvirrende odyssé, hvor de har hævet barren ved hvert skridt”, fortæller HBO i en udmelding som The Verge bringer, og fortsætter:

“Vi er dem enormt taknemmelige, sammen med deres uhyre talentfulde skuespillere, producenter og hold og alle vores partnere hos Kilter Films, Bad Robot og Warner Bros. Television. Det har været en fornøjelse at følge dem på denne rejse”.

Så i stedet for en slutning med en robotapokalypse, eller en anden form for brag af en afslutning, så ender serien bare med en aflysning.

Det er dog ikke overraskende at HBO har trukket stikket. HBO ejes nu af Warner Bros. Discovery, som er i gang med en større spareøvelse efter fusionen mellem Warner og Discovery.

Se også: HBO Max og Discovery+ smelter sammen allerede til foråret

 

 

Annonce:
Forrige artikelFor høj spænding i stikkontakterne ødelagde tusindvis af elapparater
Næste artikelSamsung gør grin med Apple i ny reklame
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.