Forside Nyheder

BBC vil droppe traditionel tv-distribution inden for et årti

-

BBC planlægger en fremtid kun på internettet uden jordbaserede tv-kanaler

Hvornår er det slut med traditionelt flow-tv udsendt via antenne, kabel og satellit? Hvis man spørger BBC, så forventer de at droppe den traditionelle tv-distribution indenfor det næste årti.

Annonce:

BBC’s generaldirektør, Tim Davie, har løftet sløret for, at selskabet planlægger med en fremtid uden jordbaserede tv-kanaler.

Tim Davie fortalte Royal Television Society, at BBC bevæger sig mod en model, der kun omfatter internettet, inden for det næste årti. Det skriver inews.co.uk

Det betyder at de traditionelle flow-tv kanaler, BBC One, Two, Three og Four, ikke længere vil være tilgængelige på det digitale sendenet Freeview eller de øvrige tv-distributioner på kabel eller satellit.

“BBC vil fokusere sin indsats på den digitale verden, og med tiden vil det betyde færre lineære tv-tjenester og et mere skræddersyet, samlet online-tilbud”, fortæller Tim Davie, som fortsætter:

“For BBC er distribution udelukkende via internettet en mulighed for at skabe en dybere forbindelse til vores publikum og give dem bedre tjenester og valgmuligheder end dem, der findes på tv”.

Ved overgangen til digitalt tv i Storbritanien i 2012, der stod mange især ældre tilbage uden tv-signaler. Denne gang vil man arbejde målrettet for at alle kommer med over på streaming.

“Vi skal arbejde sammen for at sikre, at alle er tilsluttet og kan få deres tv og radio via internettet”, slutter Tim Davie.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.