Forside Nyheder

Dyson Zone: Hovedtelefoner med luftrenser

-

Dysons er snart klar med deres hovedtelefoner indeholdende luftrensere

Dyson, der er mest kendt for deres håndholdte støvsugere, har givet os lidt flere oplysninger om deres kommende hovedtelefoner. Det skriver magasinet TeknikWeckan

Annonce:

Ud over håndholdte støvsugere har Dyson også nogle udemærkede luftrensere, og nu kombinerer de denne teknologi med et par hovedtelefoner.

Hovedtelefonerne ved navn Dyzon Zone er et par ‘over the ear’ hovedtelefoner med støjreducerende funktion.

Dertil kommer muligheden for et visir over munden, der skal rense luften for brugeren.

 

 

Der er et indbygget filter og to miniature-luftpumper i hovedtelefonerne, hvorefter luften ledes ned til mund og næse. Selve visiret må ikke berøre ansigtet. Ifølge Dyson er de luftrensende hovedtelefoner beregnet til folk i bymiljøer, hvor der er bekymring for støj og luftforurening.

Hovedtelefonerne har hele 11 mikrofoner, ANC-systemet bruger otte af dem til at reducere støj fra omgivelserne med op til 38 dB, og mikrofonerne skulle kunne overvåge den omgivende lyd 384.000 gange i sekundet.

Dyson Zone siges at kunne gengive frekvenser mellem 6 Hz og 21 kHz. Det er muligt at fjerne visiret, hvis det ønskes. Visiret indeholder et elektrostatisk filter, der opfanger 99 % af partikler, der er så små som 0,1 mikrometer.

 

 

Der er også et filter i visiret, der fjerner K-Carbon, som oftest findes i byforurening. Dyson er klar over, at Dyson Zone ikke beskytter mod Covid-19. Der findes selvfølgelig en app til hovedtelefonerne, som giver dig mulighed for at styre luften og ANC.

Hovedtelefonerne har et batteri på 2600 mAh, der giver op til 50 timers lyd. Dette er uden at luftrenseren er i gang.

Når luftrenseren kører falder batteritiden drastisk. I følge Teknikveckans test holder batteriet til 4 timers brug ved laveste indstilling af luftrenser, 2,5 timer ved medium og blot 1,5 timer ved højeste luftrensing.

Vægten af hovedtelefonerne og visiret er hele 670 gram, og uden visiret vejer hovedtelefonerne 595 gram.

 

 

Pris og tilgængelighed

Dyzon Zone lander på 749 euro, omregnet er det ca. 5.600 kr.

Lanceres til marts.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.