Forside Produkter Auto

Officielt: Nu ruller Apple Music ud til Tesla

-

Rygterne var løbet forud, men nu er det officielt. Testa får musiktjenesten Apple Music integreret

Tesla er begyndt at rulle opdatering ud til brugerne. Den ny software har revision 2022.44.25, og indeholder bl.a. en integration med musiktjenesten Apple Music.

Annonce:

“Stream over 100 millioner sange og 30.000 playlister uden reklamer. Lyt til hele dit bibliotek, opdag ny musik, og få adgang til live-radiostationer”, skriver Tesla i release notes til den ny software og fortsætter:

“Du får adgang til Apple Music ved at trykke på Apple Music-ikonet i programstarteren, scanne QR-koden med din mobilenhed og logge ind med dit Apple-id”.

De gør opmærksom på at der kræves et Premium Connectivity-abonnement, for at streame Apple Music over en mobilforbindelse.

En anden nyhed i softwaren er at spillet Mahjong kommer til bilerne, ligesom Dog Mode gør det nemmere at efterlade hunde i bilen, med klimaanlægget kørende og mulighed for videoovervågning af kabinen udefra.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.