Forside Nyheder

Tesla overhaler Apple med trådløs oplader

-

Tesla Wireless Charging Platform kan oplade 3 Qi-enheder på én gang

Tesla har lanceret en trådløs oplader som kan det som Apple ikke formåede: At oplade op til 3 enheder via Qi trådløs opladning på én gang, hvor enhederne ikke skal placeres på et bestemt kryds eller i en særlig holder.

Annonce:

Tesla Wireless Charging Platform er en “opladningsmåtte” som kan levere 15W opladning til op til 3 enheder ad gangen.

Men selvom Tesla nu har løst hvad Apple opgav med deres AirPower, som aldrig kom på markedet, så er designet noget anderledes end hvad vi må forvente at Apple var kommet med.

 

Tesla fortæller at det kantede design er inspireret af udseendet på deres Cybertruck. Huset er aluminium og overfladen er alcantara, som er en slags syntetisk læder som både er vandafvisende og olieafvisende, og bl.a. benyttes til sportssæder i biler.

Laderen kommer med et aftageligt magnetisk stativ, så Wireless Charging Platform kan bruges til opladning enten fladt eller i en vinkel.

Teslas oplader er dog ikke kompatibel med alle Apple-enhederne. Den kan oplade iPhones og AirPods, men ikke Apple Watch.

 

 

Pris og tilgængelighed

Tesla Wireless Charging Platform koster $300, omregnet er det 2.100 kr. med dagens kurs.

Levering begynder februar 2023. Dansk tilgængelighed ukendt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.