Forside Nyheder

TV 2 Play runder 1 million abonnenter

-

TV 2s streamingtjeneste har rundet en milepæl med 1 million husstande

Streamingtjenesten TV 2 Play er nu tilgængelig hos 1 million danske husstande.

Annonce:

Dermed følger TV 2 planen mod det strategiske mål om at nå ud til 1,3 million danske husstande i 2025. Det skriver TV 2 i en udmelding.

“Vi er både glade og stolte over, at så mange danskere vælger vores indhold til, og at langt de fleste af dem holder fast i TV 2 PLAY som én af deres foretrukne streamingtjenester”, fortæller TV 2s administrerende direktør, Anne Engdal Stig Christensen, og fortsætter:

“At vi har nået denne vigtige milepæl, bekræfter, at danskernes adfærd og tv-vaner er under markant opbrud, og at mange skifter fra eller kombinerer traditionelt tv med streaming, når de eksempelvis ser nyheder, sport og fiktion”.

Grafik: TV 2

Det kræver fortsatte investeringer i udvikling af tjenesten, dansk indhold og rettigheder.

“Det stiller høje krav til, at vi fortsat investerer i dansk kvalitetsindhold, rettigheder og digital udvikling, for konkurrencen er hård”, lyder det fra Anne Engdal Stig Christensen, som slutter:

“Vi mærker især konkurrencen fra de globale streamingkonkurrenter på indholdssiden og fra tech-giganterne, der tager en stor del af den digitale annonceomsætning. Her er det vores opgave at levere et dansk alternativ i form af public service-indhold i høj kvalitet, som danskerne heldigvis efterspørger, og som kan samle os i et stærkt fællesskab”.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.