Forside Nyheder

Apple klar med ny HomePod i stor størrelse – Også i Danmark

-

Apple har overraskende i dag lanceret en ny generation af Apple HomePod i stor størrelse. Og den kommer til Danmark i foråret.

Den nye 2. generation af HomePod har et stort set identisk design som den store HomePod, der udgik i marts 2021, med en baggrundsbelyst touch-overflade og et ydre af netstof.

Annonce:

Den er udstyret med en fire tommer højekskursions-woofer, fem diskanthøjttalere, fire mikrofoner, et S7-chipset, en U1-chip til Ultra Wideband-funktioner som f.eks. overdragelse af musik fra en iPhone og understøttelse af Spatial Audio med Dolby Atmos.

Højttaleren har også Siri-integration og Matter-understøttelse for HomeKit og andet smart home-tilbehør.

 

Et kig indeni

Den nye HomePod er 16,8 cm. høj og vejer 2,3 kg. Den nye HomePod har også to færre diskanthøjttalere og mikrofoner sammenlignet med den oprindelige model. Den oprindelige HomePod var udstyret med A8-chippen fra iPhone 6, mens den nye model har S7-chippen fra Apple Watch Series 7.

En ny sensor i HomePod kan måle temperatur og luftfugtighed i indendørs miljøer, og denne funktion bliver også aktiveret på den eksisterende HomePod mini.

 

Apple vil udvide sin lydgenkendelsesfunktion til den nye HomePod med en softwareopdatering til foråret, så højttaleren kan lytte efter røg- og kuliltealarmer og sende en meddelelse direkte til brugerens iPhone, hvis en lyd identificeres.

Den er kompatibel med iPhone 8 og nyere, enhver iPad Pro, femte generation af iPad og nyere, tredje generation af iPad Air og nyere samt femte generation af iPad mini og nyere med iOS 16.3 eller iPadOS 16.3 eller nyere.

 

Pris og levering

Den kommer til Danmark i foråret, og kommer til at koste 2.599,- . Den vil kunne fås i farverne sort og hvid. Du kan læse mere om specifikationerne her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.