Forside Produkter Medieafspillere

Apple TV-boks kræver nu at man har iPhone/iPad også (opdateret)

-

Hidtil har Apple TV-medieafspiller kunne anvendes uden andre Apple-produkter, men det ser ud til at ændre sig nu

Apple TV har hidtil været en medieafspiller som har kunnet anvendes solo, uden at have andre Apple-produkter som iPhone eller iPad.

Annonce:

Men det ser ud til at være ændret nu. For nu forventer Apple TV, at du er i besiddelse af en iPhone eller iPad, for at acceptere de nye iCloud-vilkår og betingelser.

Det fremgår af et tweet fra en bruger som er gået viralt.

Selvom Apple TV 4K er dybt forankret i Apples økosystem, så har de hidtil været muligt at købe, installere og bruge medieafspilleren uden at have andre Apple-produkter i hjemmet.

Det er dog fortsat muligt at bruge Apple TV i dagligdagen, uden andre Apple-produkter, men åbentbart ikke når det kommer til at godkende brugerbetingelser på iCloud.

Det vides ikke for nuværende om det er en fejl fra Apples side, eller om Apple TV fremover kun bør anvendes sammen med andre Apple-produkter.

 

 

Opdatering 18/1-23

Det kræver ikke en iPhone eller iPad at acceptere de iCloud brugerbetingelser, som man uden accept vil blive minde mindet om løbende på Apple TV.

Man kan logge sin bruger ud af Apple TV og ind igen, så får man muligheden for at acceptere de betingelser direkte på Apple TV. Det er også muligt at logge på iCloud fra en browser og acceptere betingelserne der.

 

Annonce:
Forrige artikelSidste chance: Disse Philips Hue-produkter stiger i pris
Næste artikel9 ud af 10 streamer hver uge – men vi streamer ret forskelligt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.