Forside Baggrund

Philips Hue nyheder

-

Philips Hue lancerer Resonate, ny Tap Dial kontakt og Hue Go

Udover annonceringen omkring Philips Hue Sync TV-appen og Samsung Smart TV’er, så har Philips Hue også flere lidt mindre nyheder i forbindelse med CES.udstillingen. Det skriver Hue Blog

Annonce:

 

Philips Hue lyser nedad udendørs

Efter at have introduceret Hue Resonate for tre år siden, lancerer Philips Hue nu endnu en model af den udendørs væglampe.

I modsætning til sin ‘storebror’ lyser Philips Hue Resonate Downwards ikke op og ned, men kun nedad.

Dens lys kan indsnævres med den medfølgende clips for at tilpasse udseendet af dens trekant af lys, perfekt til smallere vægge eller søjler.

Den nye Philips Hue Resonate Downward udendørs væglampe Resonate Downward er tilgængelig fra den 24. januar til en pris på 120 euro.

 

Philips Hue Tap Dial Switch

Sidste år lancerede Philips Hue deres Tap Dial-switch. Dette med en magnetisk holder som dækker de største europæiske kontakter.

Fra den 14. marts vil Philips Hue også tilbyde Tap Dial-kontakten med en magnetisk rund holder, der kun lige dækker en kontakt.

Prisen vil forblive den samme på 50 euro, men du skal vælge en af de to holdere før du køber.

 

Philips Hue Go bærbar bordlampe

Efter forsinkelser sidste sensommer er den bærbare bordlampe Philips Hue Go endelig på vej til Europa.

Den bærbare bordlampe er designet til indendørs og udendørs brug og har et silikonegreb, der gør den nem at have med overalt.

Uanset om du læser i sengen eller spiser middag på terrassen, kan du med lampens knap vælge mellem forudindstillede lysscener for at skabe den helt rigtige stemning.

Philips Hue fortæller at kører lampen for fuld blus er der cirka til 6 timer på batteri, og køres der sterinlys stemning holder den helt op til 48 timers brug på en opladning.

Opladeren benytter trådløs opladning og opladningsbasen er designet så det bliver “i et” med lampen. En opladning fra tom til fuld tager 3-4 timer.

Bordlampen fås i sort og hvid finish.

Fra den 21. februar vil du kunne købe Philips Hue Go for 160 euro – det er 10 euro mere end oprindeligt annonceret.

 

Se også

CES 2023: Samsung klar med en Philips Hue Sync app til Samsung Smart TV

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.