Forside CES CES 2023

Samsung klar med Smarthings Station med Matter support og trådløs opladning

-

Samsung er klar med næste generation af deres Smarthings økosystem. Den nye Matter-kompatible Smarthings Station er klar til februar.

Samsung annoncerer nu den seneste innovation til det smarte hjem med SmartThings Station – deres første produkt med Matter-understøttelse indbygget fra starten. Det er en praktisk, ny måde at starte SmartThings-oplevelser i hjemmet på, som gør det nemmere at interagere med tilsluttede enheder. SmartThings Station gør Samsungs trådløse oplader til en smart home-hub, der problemfrit kan ændre tilstanden i dit hjem med et enkelt tryk på en knap.

Annonce:

Med flere tilsluttede enheder end nogensinde før taler Samsung også om, hvordan innovationer inden for sikkerhed og privatlivets fred vil være afgørende for det fremtidige økosystem af tilsluttede enheder. Virksomheden tager sikkerhedsoplevelsen af enheder til det næste niveau med sin kommende løsning Samsung Knox Matrix, som gør det nemmere og mere sikkert at synkronisere oplysninger mellem enheder. Samtidig er følsomme oplysninger beskyttet via gensidig overvågning i flere lag, der er muliggjort af privat blockchain-teknologi.

 

Under emnet ’forbundne oplevelser’ afslører Samsung også nye partnerskaber, f.eks. et udvidet samarbejde med Philips Hue, som vil give den første løsning til at synkronisere belysning og indhold fra Samsung-TV’er uden yderligere hardware. Og for køretøjer afsløres der planer sammen med Harmans om at bringe et nyt niveau af intelligens, personalisering og bekvemmelighed til oplevelsen i bilen.

Det vides endnu ikke om SmartThings Station kommer til Danmark.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.