Forside CES CES 2023

Samsungs nye QD-OLED kan ramme op til 2.000 nits i lysstyrke

-
Samsung QD-OLED TV

Med 2.000 nits i peak-lysstyrke øger Samsung lysstyrken på deres QD-OLED TV i 2023.

Samsung vil senere i dag på CES 2023 i Las Vegas præsentere deres 2023 serie af QD-OLED TV, og blandt nyhederne er også en 77″ model, som kommer senere på året.

Det er producenten Samsung Display, der leverer de nye og mere lyskraftige displays til bl.a. Samsung og Sony, men det rygtes der er nye TV-producenter på vej, der er klar til at bruge Samsung OLED displays.

Annonce:

Displayene bliver tilgængelige i 34″ og 49″ til PC-skærme og 55″, 65″ og snart også 77″.

Selv om den maksimale lysstyrke ikke er det vigtigste for billedkvalitet, har lysere skærme tendens til at give bedre HDR med mere effekt. Og hvis de er i stand til at opretholde denne lysstyrke over en stor del af skærmen, kan det også gøre Samsungs nye tv’er mere anvendelige til brug i lyse rum, hvor svagere OLED-modeller kan lide under overdrevne refleksioner og generelt dårlig synlighed.

Samsung Display siger, at det har været i stand til at øge lysstyrken i sine Quantum Dot OLED-paneler yderligere i år takket være en kombination af en ny algoritme til optimering af lysstyrken og et nyt materiale. I selskabets pressemeddelelse hedder det, at IntelliSense AI-algoritmen “indsamler oplysninger om hver enkelt pixel i realtid og bruger dem til at styre lyset præcist”, mens HyperEfficient EL-materialet gør tv’ets blå emitterende lag mere effektivt og dermed lysere og klarere.

Der er ingen oplysninger om pris, tilgængelighed eller hvilke modelnumre af QD-OLED TV fra Samsung, der får disse paneler.

 

Andre CES nyheder. Se også: CES Tema

 
 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.